Suksess er å reise seg- en gang mer enn man faller.

Alle ønsker seg et aktivt næringsliv i regionen. Det skal satses. Arbeidsplasser skal skapes. En slik vekst er avhengig av et offensivt næringsliv. Bak en slik offensiv må det stå personer som tør. Men hva om man tør satse – og satser for tøft – og ikke lykkes? Hvilket ekstremt press opplever man? Hvordan takler man det? Når konkursen er et faktum og man står med mange millioner i privat gjeld, null kroner på kontoen, ingen jobb. Alt privat må selges. Hvordan klarer man da å reise seg en gang mer enn man faller – hvor finner man motivasjon? Hvor henter man selvtillit?

Henrik Mohn
Henrik Mohn. (Foto: K+/Byen Vår)

Henrik Mohn har vært gjennom nettopp dette. Alle vet hvem han er. Bilselgeren, KIL-lederen – også kjent for å drive flyktningmottak og ønske om å stille til valg som ordfører. Henrik har vært av de som turte. På Torsdagslunsj skal vi få baksiden. Hvor ble det av alle de gode vennene? Hvordan takler man angsten og de destruktive tankene? Hvordan finner man lyspunktene i hverdagen og innen familien?

Det blir bokstavelig talt et personlig møte. Men vi skal ikke sørge. Vi skal glede oss over at Henrik er tilbake i manesjen.

Og vi skal få høre Birgit Brinck synge slik at vi får en hyggelig sommeravslutning på Torsdagslunsjene i 2017.

Sted: Auditoriet, Sentrum videregående skole. | Tid: Torsdag 1. juni kl. 10:30.
Påmelding: Arrangementet er gratis, men har bindende påmelding pga. lunsjservering.
Påmelding til kari@hkp.no eller tlf. 950 62 155 senest tirsdag 30. mai.

Byen Vår og K+ ønsker velkommen!