Som en del av «Gründeruka 2017» inviterer vi til åpen dag i Magnor Næringshage, Odal Næringshage, Solør Næringshage, K+ (Kongsvinger) og Hedmark Kunnskapspark, avdeling Grue.

Her blir du vel tatt imot av minst en næringsrådgiver, som kan fortelle deg litt om stedet og gi gode råd i forbindelse med etablering eller idèutvikling. Det er selvsagt også mulig  å ta en prat med andre bedrifter eller gündere som er samlokalisert på samme adresse.

Alle «grunderhusene» kan tilby kontorfelleskap. På de fleste stedene er det mulig å låne en etablererpult gratis i 3 måneder, men betingelser og vilkår kan variere noe. Nærmere informasjon får du ved å henvende deg direkte til det «gründerhus» som er nærmest deg.

Alle fem lokasjoner har åpent fra kl 09:00 til kl 15:00 – det er bare å stikke innom!

Gründeruke 2017

Odal Næringshage

Midt i Skarnes sentrum, rett ved stasjonen, ligger Odal Næringshage. Næringshagen tilbyr gratis kontorleie inntil 3 måneder for helt nystartede bedrifter (må betale andel i felleskostnader).

Tilstede på åpen dag er Tove Gulbrandsen (daglig leder) og Eva Snare (Nord-Odal kommune), som i tillegg til veiledning, byr på kaffe og vafler. Det er selvsagt også mulig å ta en prat med andre bedrifter som holder til i lokalene.

www.onu.no

Magnor Næringshage

Magnor Næringshage er lokalisert i underetasjen på Møllegården med inngang fra Magnor Torgs framside.

www.magnorhagen.no

Solør Næringshage

Solør Næringshage ligger sentralt til, midt på Flisa. Her er det flere ulike alternativer til kontorplass. På åpen dag blir det mulig å få råd både om etablering, og genrelt om næringsutvikling. Du treffer Anette Strand Sletmoen, varaordfører og AButvikling, samt en gründer som bor på huset.

Det blir servert twistsjokolade og kaffe/te den dagen. Twisten som et symbol på mangfoldig og fargerik næringsutvikling i Solør!

www.solornh.no

Hedmark Kunnskapspark K+, Kongsvinger

Vi disponerer deler av 2 etasje i «EPA-bygget» på Markensplassen i Kongsvinger. Her er det god plass, med flere møterom og smarte etablererpulter. Disse er populære, men det er fortsatt ledig plass. Etablererpult er gratis for etablerere de 3 første månedene.

På åpen dag har du mulighet til å møte flere av de ansatte i K+, eller rett og slett bare prøvesitte en pult! Stian Gulli Hanssen ønsker deg velkommen fra kl 09:00!

www.kpluss.no

Hedmark Kunnskapspark K+, avdeling Grue

Hedmark Kunnskapspark har overtatt «gamle» Grue Næringshage midt i Kirkenær sentrum. Her tilbys det gratis kontor i 3 mnd for nyetablerere.

Den. 18. sept vil Anne Berit Ekåsen være tilstede og vise rundt i bygget.

www.hkp.no