Årets «Skogen inn i fremtida» blir arrangert i Kongsvinger for femte gang den 7. november. Hovedtema for årets konferanse er industrialisering, bygg i tre og samhandling som verktøy for å skape vekst innen skognæringen.

Last ned pdf m/dagens agenda

Målet er å øke verdiskapinga ut av skogen i Innlandet. Skal vi lykkes med det må vi gjøre som Norge har gjort innenfor mange andre industrier; vinne gjennom å satse på kompetanse, teknologiutvikling og effektivitet.

På Skogen inn i framtida setter vi søkelyset på nettopp dette.

Hedmark Kunnskapspark har sammen med Tretorget gleden av å invitere til en samling hvor vi nok en gang synliggjør de fantastiske muligheter den norske skogen gir. Dette er en næringskonferanse der vi setter fokus på nye ideer og framtidsrettede produkter fra skogen.

Et par smakebiter fra programmet:

Ny direktør i Glommen Skog, Gudmund Nordtun, kommer for å snakke om visjoner for selskapet og vekststrategier for skognæringen og industrialisering.

Bjørn Rosengren, mannen bak sitatet «Norge er den siste kommuniststat» og Styreleder i Statskog Gunnar Olofsson kommer for å snakke om muligheter Norsk-Svensk samarbeid og muligheter innen skogindustrien.

Påmelding til kari@hkp.no