Hvorfor mister vi så mange unge gjennom det ordinære skoleløpet? Hva kan vi gjøre for å tilpasse undervisningen mer til den enkelte? Hvorfor opplever så mange unge å ikke lykkes på skolen?Dette er viktige tema som belyses i Eskoleias seminar om fremtidens læring på Sentrum videregående skole 22. mars 2018.

Med oss denne dagen har vi Einar Rasmusen (kjent fra “Vårt lille land” på TV2), superlæreren fra Nadderud vgs som får oppsiktsvekkende resultater uten bruk av lærebøker. Fylkesdirektør i Nav Hedmark, Hans Petter Emilsen kommer og forteller om hvordan utdanning er veien til jobb. Medgründer Are Søby Vindfallet i teknologiselskapet Making View AS brenner for skole og elevers digitale ferdigheter. Han holder et spennende innlegg om hvordan teknologi i skolen – VR Education kan gi nesten ubegrensete muligheter.

Og sist men ikke minst kommer Samuel Massie (kjent fra bl.a. “Skal vi danse” på TV2). Budskapet hans er enkelt: Kan jeg få det til, så kan alle. Samuel ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem.

Påmelding snarest i e-post til: ann.christin@eskoleia.no. Deltakeravgift kr. 350,- pr. person inkl. lunsj og servering gjennom dagen. Avgiften faktureres etterskuddsvis.

PROGRAM
11.00 Registrering, lunsj og mingling
12.00 Velkommen – Erik Nilssen, Eskoleia AS
12.15 Veien til arbeid er gjennom utdanning – Hans Petter Emilsen, NAV
12.45 Teknologi i skolen—VR Education – Are Søby Vindfallet, Making View AS
13.30 Mestring og sammenheng – Einar Rasmussen, Nadderud videregående skole
14.15 Er det håp for meg så er det håp for alle – Samuel Massie
15.00 Takk for i dag!

Seminaret arrangeres av Eskoleia AS i samarbeid med videregående skoler i Kongsvingerregionen samt Høgskolesenteret i Kongsvinger.