Gründeruka i Kongsvingerregionen er vår lokale variant av Global Entrepreneurship Week, som arrangeres nesten samtidig i 160 land. Gründeruka er en uke for å synliggjøre og inspirere til innovasjon og entreprenørskap som har som formål å fremme og utvikle entreprenørskap og inspirere etablerte bedrifter til  vekst. Regionen har arrangert Gründeruke siden 2010.

Ulike arrangementer i regionen

Det har hele tiden vært fokus på at det skal være arrangementer for forskjellige målgrupper, forskjellige steder i regionen hele uka. Initiativtagere er næringshagene og kommunen i regionen.  Med på laget har vi privat næringsliv, Hedmark fylkeskommune og Innovasjon Norge Hedmark. Kommune i regionen har egne arrangementer i sin region i løpet av uka.

For alle med interesse for entreprenørskap

Målgruppen for Gründeruka er alle med interesse for entreprenørskap, de med en god idé eller lyst til å starte/videreutvikle egen bedrift. Det er arrangementer for deg som bare er litt nysgjerrig, og for deg som går med en gründer i magen. For deg som driver eget firma allerede og det etablerte næringslivet.

Vårt mål er å skape en sterkere kultur og oppmerksomhet for innovasjon og entreprenørskap i Kongsvingerregionen, og bidra til at det etableres lønnsomme virksomheter.

Arrangementene er gratis.

Bli med på Oslo Innovation Week i etterkant

Det arrangeres ulike varianter av Gründeruke mange steder i landet i høst. Oslo Innovation Week går av stabelen uka etter, 25. – 29. september. Det er mulig å bli med på felles tur til Oslo den 26.09 på arrangementet «Food 4.0» som arrangeres i samarbeid med flere aktører fra Innlandet.

Lær mer på etablererkurs

Blir du inspirert til å lære mer under Gründeruka, er det mulig å melde seg på etablererkurset som starter på Kongsvinger 3. oktober. Les mer.