Johan Støren Kohmann (Smart Rail) har jobbet i 5 år med å lage sikrere glassrekkverk til blant annet verandaer. Smart Rail utvikler klikkbaserte modulløsninger av rekkverk-, innglassings- og veggmoduler av glass og aluminium med høy sikkerhet (vindbelastning og linjelast) og kvalitet for i første omgang det nordeuropeiske og senere det nordamerikanske markedet.

Smart Rail leverer glassrekkeverk som er enkel, sikre og raske å montere. (Foto: Smart Rail)

Enkel, rask og sikker montering av glassrekkverk

Det er en unik løsning som gjør det er mulig å montere sikrere rekkverk enklere og raskere enn tidligere. Smart Rails viktigste kundegruppe er i det så kalte proffmarkedet, dvs. entreprenører, ferdighusprodusenter, utbyggere, borettslag, arkitekter o.l. Nå er Smart Rail inne på markedet og leverer løsninger til flere norske aktører, blant annet ØMF og Moelven byggmodul. Flere firma viser interesse for produktet. Nå forventer Smar Rail en omsetning på 10 millioner i 2017 og en økning til 30 millioner i 2018.

God hjelp fra K+/Hedmark Kunnskapsparks Inkubator

Johans historie viser hvor krevende det er å være gründer – hvor lang tid det tar og hvor mye ressurser som kreves for å realisere en god idè. Den viser også at det er mulig å få god hjelp til å realisere ideen i Kongsvingerregionen, blant annet gjennom K+/Hedmark Kunnskapsparks Inkubator, hvor Johan har fått bistand som inkubatorbedrift de siste 3 årene.

For mer informasjon om det å bli inkubatorbedrift kontakt Werner Melby 913 93 783.

Les mer om Johans historie i Glåmdalen: https://www.glomdalen.no/bygg-og-anlegg/kongsvinger/gr-ndere/millionene-strommer-inn-na-er-utsiktene-glassklare/s/5-19-312393