8. juli 2019

Her er et knippe spennende jobber i Kongsvingerregionen. Stillingene har søknadsfrister i nå sommer. Del gjerne med venner og kjente i og utenfor vår region

1) Schutz Nordic søker produksjonssjef (Kongsvinger)

Schütz Nordic AS ekspanderer videre og utvider nå ledergruppen med en stilling som produksjonssjef og teknisk ansvarlig. Brenner du for å jobbe med utvikling og forbedring, har ambisjoner om personlig utvikling og vil jobbe i et prestasjonsmiljø? Da kan dette være jobben for deg. Frist 8. august.

Les mer om stillingen som produksjonssjef

SCHÜTZ Nordic AS er en av regionens største industribedrifter og leverandør av industriemballasje til det nordiske markedet. FOTO: Glåmdalen

2) HS Media søker medieselger (Kirkenær)

Er du interessert i en spennende selgerjobb i et selskap med mange års suksess og å jobbe i et arbeidsmiljø som kjennetegnes av begeistring og målrettet arbeid? HS Media har en sunn og god vekst og har stadig forespørsler fra oppdragsgivere om å overta salgsansvaret for etablerte og nye nettsteder, magasiner og fagblader. Dette gjør at de nå er på utkikk etter gode salgstalenter innenfor salg av annonser i nettsteder, magasiner og fagblader. Frist SNAREST

Les mer om jobben som medieselger

3) Bergene Holm søker eksportsjef (Avdelinger i Glåmdalen)

Bergene Holm AS er en markedsledende totalleverandør av trelast til byggevarehandel og industrikunder i inn- og utland. Bildet er fra Skarnes.

Bergene Holm AS er en markedsledende totalleverandør av trelast til byggevarehandel og industrikunder i inn- og utland. De søker en positiv og dyktig eksportsjef med erfaring fra eksportsalg og kundeoppfølging. Du vil ha ansvar for å selge skurlast og foredlede varer fra deres avdelinger i Glåmdalen til nye og eksisterende eksportkunder.  Frist. 20. august.

Les mer om stillingen som eksportsjef

4) Solør videregående søker lærer i kroppsøving og fotball toppidrett (Flisa)

Solør videregående søker etter deg som setter elevens læring og læringsmiljø i sentrum, og som bidrar i skolens utviklings- og endringsarbeid. Det er ønskelig med undervisningserfaring fra videregående skole. Frist 5. august.

Les mer om stillingen ved Sølør videregående

5) Sand-Tec søker lastebilmekaniker med fagbrev (Sand, Nord-Odal)

Sand-Tec ønsker en selvstendig lastebilmekaniker med fagbrev som kan utføre vedlikehold og reparasjoner på tungbil, PKK på tungbil og 2-års kontroll fartsskriver (opplæring mulig). For øvrig er det ønskelig å avlaste kundemottaker med direkte kontakt med kunde. Frist SNAREST

Les mer om jobben som lastebilmekaniker

6) Kongsvinger regnskap søker autorisert regnskapsfører (Kongsvinger)

Kongsvinger regnskap søker nå faglig sterk autorisert regnskapsfører som gjerne vil utvikles videre innen regnskapsfaget. Har du også stor interesse og ønsker å lære deg flere ulike typer regnskap vil dette være en flott mulighet. I denne stillingen vil du ha mye dialog og rådgivning ut mot kundene i sin egen kundeportefølje. Frist SNAREST

Les mer om stillingen som regnskapsfører

Sykehusapotekene HF er et helseforetak som leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst RHF.

7) Farmasøyt (vikariat) til sykehusapotekene KrF  (Kongsvinger)

Sykehusapoteket Ahus,Kongsvinger,leverer en komplett farmasifaglig tjeneste til AkershusUniversitetssykehus, Kongsvinger. Dette inkluderer rådgivning oglegemiddelleveranse til inneliggende og utskrevne pasienter. Vårt arbeid bidrardaglig til økt pasientsikkerhet. Du vil blant annet jobbe med farmasøytoppgaver i publikumsavdelingen, ekspedisjon av resepter og kundemøtet i selvvalget. Frist 21. juli.

Les mer om jobben som farmasøyt

8) Tannlege – inntil 70 % vikariat ved Sør-Odal tannklinikk (Skarnes)

Tannhelsetjenesten i Hedmark har over 140 stillinger fordelt på 22 tannklinikker i 3 distrikter og behandler alle kategorier pasienter fra prioriterte grupper til betalende klientell. De søker nå etter deg som er fleksibel, arbeidsvillig og positiv med norsk autorisasjon som tannlege. Frist 30. juli.

Les mer om jobben som tannlege

9) Salsus AS søker produksjonsleder (Kongsvigner)

Salsus AS’ mål er å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker. Til fabrikken på SIVA i Kongsvinger søker de produksjonsleder. De ser etter deg som er selvstendig, positiv og kvalitetsorientert, med god teknisk forståelse. Du vil ha ansvaret for planlegging, organisering, optimalisering og gjennomføring av produksjonen. Frist 14. august.

Les mer om jobben som produksjonsleder

Salsus produserer krafter og sauser er tilberedt med tid, kunnskap og rene, naturlige ingredienser. Foto: Kjell Trøsvik

10) SSB søker sikkerhetsrådgiver (Kongsvinger)

SSB søker en høyt engasjert og kunnskapsrik sikkerhetsekspert med evne til å utfordre og motivere til ytterligere profesjonalisering av arbeidet med informasjonssikkerhet i hele virksomheten. Du vil ha det overordnede ansvaret for å opprettholde tilfredsstillende informasjonssikkerhet på vår lokasjon i Kongsvinger, og være en uunnværlig del av sikkerhetsledelsen i hele SSB.  Frist: 18. august.

Les mer om stillingen som sikkerhetsrådgiver