Her er et knippe spennende jobber i Kongsvingerregionen. Stillingene har søknadsfrister i mars og begynnelsen av april, så det gjelder å være rask! Del gjerne med venner og kjente i og utenfor vår region.

1) Mapei søker lønns- og personalkonsulent (Nord-Odal)

Til hovedkontoret for Norden & Baltikum i Nord Odal kommune søker Mapei en drivende medarbeider som vil ha operativt ansvar for lønns- og personalarbeid i selskapet. Mapei AS er en av Nordens største leverandører av produkter til bygg og anleggsbransjen. Frist 12.04.

Les mer om stillingen som lønns- og personalkonsulent

Mapei søker etter flere kolleger – både nyutdannende og erfarne. FOTO: Mapei

2) Grue kommune søker administrasjonssjef (rådmann)

Administrasjonssjefen skal være med på å videreutvikle, tilpasse og kvalitetssikre kommunens tjenester i dialog med de folkevalgte, innbyggerne, næringslivet, medarbeiderne og deres organisasjoner. Som administrasjonssjef får du store påvirkningsmuligheter for utviklingen og du bør derfor være visjonær og strategisk og med evne til gjennomføring i praksis.  Frist. STRAKS

Les mer om stillingen som administrasjonssjef i Grue kommune

3) Veidekke søker anleggsleder med base Kongsvinger

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har oppdrag for blant annet Statens Vegvesen, flere offentlige-private samarbeid og Oslo Lufthavn. Veidekke er tilstede i hele landet, og trenger nå en dyktig anleggsleder til drifts- og vedlikeholdskontrakt i Kongsvinger. Du får ansvar for sikker og lønnsom drift, herunder arbeidsgiveransvar og økonomiansvar. Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Frist 07.04.

Les mer om jobben som anleggsleder hos Veidekke

Veidekke søker anleggsleder Kongsvinger. FOTO: Veidekke

4) Skatteetaten divisjon brukerdialog søker underdirektør (Kongsvinger)

Skatteetaten søker nå ny leder til gruppen på Kongsvinger. Divisjon Brukerdialog har ansvar for veiledning, kontroll og fastsetting av skatter og avgifter. Dette er en stor etat hvor lederene må tenke helhet og evne å se de muligheter digitaliseringen og nye kanaler gir. Frist 07.04

Les mer om stillingen i Skatteetaten

5) Bygg & VA Rådgiveren søker rørfornyingsteknikere (Eidskog)

Det nyopprettet datterselskapet av ByggCompaniet Hedmark AS og Eidskog og Kongsvinger Septik AS skal drive med blant annet rørfornying med foring og inspeksjon av rørledninger med kamera. Konseptet går ut på å legge nye rør inne i eksisterende rør. Bygg og VA Rådgiveren søker etter personer som er tekniske, praktiske og nøye. Frist 12.04.

Les mer om jobben som rørfornyingstekniker

6) Vekstra Grue SA søker økonom/regnskapsfører (Grue)

Vekstra Grue skal nå ansette 1-2 medarbeidere i 100% stilling innenfor regnskap og økonomisk rådgivning til sitt kontor på Kirkenær. De søker etter proaktive kandidater med sans for økonomi, kundekontakt og service. Du har erfaring med regnskapsføring og har god økonomisk forståelse. Frist 11.04.

Les mer om stillingene i Vekstra Grue SA

7) Bergene Holm søker truckfører til hektisk produksjonsmiljø (Sør-Odal)

Bergene Holm avdeling Skarnes byr på et profesjonelt arbeidsmiljø med dyktige kolleger som har vært ved bedriften i mange år. Som truckfører i avdelingen vil du arbeide selvstendig og sørge for god flyt i strømmen av trelastpakker inn og ut av produksjonen. Frist 14.04.

Les mer om jobben som truckfører hos Bergene Holm

8) Laje søker lærling telekommunikasjonsmontør (Kongsvinger)

Laje søker lærlinger i Telekommunikasjonsmontørfaget. Som lærling i Laje får du være med å bygge og drifte fremtidsrettet infrastruktur sammen med våre dyktige montører. De kan garantere en hektisk hverdag med fysisk arbeid og stort fokus på HMS. Frist 31.03.

Les mer om jobben som lærling hos Laje

9) Tjenesteområdeleder grunnskole Kongsvinger kommune

Kongsvinger kommune lyser ut fast stilling som leder for tjenesteområdet grunnskole.  Grunnskole er en del av kommunalområdet oppvekst der også barnehage, barnevern, familieavdeling, PPT og voksenopplæring inngår. Frist 05.04

Les mer om lederjobben innen tjenesteområde grunnskole

Kongsvinger ungdomsskole hører inn under tjenesteområde grunnskole.

10) TRAINEE innen produktutvikling eller produksjon hos Mapei (Nord-Odal)

Mapei søker kandidat til stillingen som TRAINEE innen produktutvikling med bakgrunn innen fagområder som bygg, kjemi, eller materialteknologi. Mapei søker også en kandidat til stillingen som TRAINEE innen produksjon med bakgrunn innen fagområder som industriell produksjon eller maskin. Frist: Løpende

Les mer om Mapeis traineestillinger