Bli med på Norges største reunion!

Bli med på Norges største reunion!

Drømmer du om å flytte hjem, eller kjenner du noen som kanskje kan tenke seg det? Kanskje du er av de som vil vite mer om hva som rører seg i Kongsvingerregionen? Eller har du bare lyst til å komme hjem en helg å ha det moro med gamle kjente?

Vi ønsker å vise frem alle mulighetene regionen har å by på og inviterer deg og dine til Norges største reunion lørdag 1. februar.

Møt oss i Kongsvinger denne dagen og se hvilke jobbmuligheter og aktivitetstilbud regionen har å by på. Finn drømmehuset, møt venner og gamle kjente, kjøp deg en kaffe og kjenn på den gode stemningen. Denne dagen kommer til å være fylt med liv og røre fra tidlig formiddag til de sene nattetimer.
 
Utforsk mulighetene i Kongsvingerregionen
Lørdag formiddag, på Sentrum videregående skole, kan du bli bedre kjent med næringslivet i regionen. Her kan barna kose seg med morsomme aktiviteter på biblioteket samtidig som du møter det lokale næringslivet over en kaffekopp, hører foredrag fra sentrale aktører i regionen, historier fra andre som har flyttet hjem og oppleve våre lokale artister. Næringslivet stiller på stand med morsomme aktiviteter for store og små. Det blir muligheter for å kjøpe seg noe å bite i og ikke minst noe varmende i koppen. Vi gleder oss til en dag med god underholdning, liv og røre i Kongsvinger sentrum – og til å møte deg.
 
På kveldstid inviterer deg og dine til tidenes reunionparty!
Bli med på festforestilling, dans til gamle slagere, treff venner og le av gode minner. Få med deg ”var du der da…” og ”husker du da vi” i Kongsvingerhallen. Ta med deg guttegjengen, barselgruppa, håndballaget, Tinder-daten, dama eller kom for deg selv. Velkommen til alle med hjertet i Kongsvingerregionen.
Sted: Kongsvingerhallen
Dørene åpner kl 19.00
 
Billetter til festen finner du på Rådhus-teatrets billettportal.
 
 
Dette vil du ikke gå glipp av! Hold av datoen og spre ordet til de du kjenner. Mer informasjon kommer.

Denne høsten gir vi deg spennende historier fra blant annet næringsliv, kultur, karrierer og studier på Kongsvingerregionen.no. Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert på nyheter, konkurranser og andre spennende aktiviteter i regionen.

Vil du vite mer om arrangementet? Kontakt Marthe Ødegaard på e-post: marthe@klosser.no

mm