10 leiligheter i unikt trebygg i Sand sentrum

Alle leilighetene har balkong vendt mot sørøst, rett mot sør eller mot sørvest, noe som gir gode sol- og utsiktsforhold.

Leilighetene har utforming som er gitt av formen på bygget med et sentralt felles atrium og bærekonstruksjoner som stråler ut fra atriet som eker i et hjul. Leilighetene er derfor kileformede; smale mot svalgangen og med generøs fasadelengde mot yttersiden av bygget.

Beliggenhet og adkomst

Samling-Bolig ligger sentralt på Sand med gangavstand til alle servicetilbud. Leilighetene har gode sol- og lysforhold og balkong med utsikt mot park, skog, kulturlandskap og vakre Storsjøen. Sand sentrum er et levende tettsted i utvikling der det planlegges fere boliger og næringslokaler i sentrumsområdet. Leilighetene ligger i etasjene over det nye biblioteket, i krysset mellom Bunesvegen og Sentrumsvegen, mellom det gamle bankbygget og kommunehuset.

Leilighetene

Samling-Bolig tilbyr 10 leiligheter i størrelse fra 64 m2 til 90 m2 (BRA) i andre og tredje etasje. Under bygget er det felles parkeringskjeller med heis til boligetasjene. Sportsboder til leilighetene ligger i de samme etasjene som leilighetene. Adkomst og nedkjøring til parkeringskjelleren er fra Sentrumsvegen. Det er heis og trapp fra kjeller, inngangsplan og etasjene med leiligheter.

Det er vannbåren gulvvarme fra eget bergvarmeanlegg, og det vil derfor bli beskjedne oppvarmingskostnader. Det er dessuten balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligene.

Leilighetene har materialer/overflater i massivtre som gir et naturlig uttrykk og godt inneklima. Det er ellers god standard på alle materialer og overflater med parkett, fliselagt bad og hvitt kjøkken med lyse benkeplater.

Bygningen er fullsprinklet med sprinkleranlegg i henhold til gjeldende regler og det er fulldekkende brannalarmanlegg. Utstyr for manuell brannslukking leveres som godkjent brannslokkingsapparat i hver leilighet.

Hver leilighet har en parkeringsplass i kjeller. P-plassen er inkludert i leilighetsprisen.
Det er også en innvendig teknisk bod per leilighet, samt en romslig sportsbod til hver bolig.

Det er felles avfallsanlegg med avfallsbrønner.

Priser

3-roms: 2. etasje kr. 3 950 000 (2 stk)
4-roms: 2. etasje kr. 4 950 000 (1 stk)
3-roms: 3. etasje kr. 4 050 000 (1 stk)
4-roms: 3. etasje kr. 5 050 000 (1 stk)

Nettsiden samling-bolig.no gir oversikt over boligene med plantegninger. Siden oppdateres fortløpende, blant annet om tilvalgsmuligheter for kjøkken og bad.

Om sameiet

Selveierleilighetene er organisert i et sameie etter eierseksjonsloven. Sameiet består av de ti leilighetsseksjonene og parkeringskjelleren, bankseksjonen og biblioteketsseksjonen. Bygget har fellesområder som eierne har ansvar for i felleskap.

Felleskostnader inkluderer

Husleie/fellesutgifter er anslått til kr. 2 250,- for 2-roms,
kr. 2 800,- for 3-roms og kr. 3 150,- for 4-romsleiligheter.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3414
Gårdsnr: 34
Bruksnr: 370