En bolig som gir deg tid til å leve livet.

Nordbohus fortsetter suksessen med vår populære tomannsbolig på Thorshaug i Austmarka. Etter stor pågang er vi i gang med prosjektering av trinn 2!

Leilighetene vil ha sentral beliggenhet i et etablert område bestående av eneboliger. Leilighetene vender ned mot Sagåa, og er sentralt plasserte samtidig som man bor landlig i naturskjønne omgivelser.

Det er ca 2 minutters gange til lokalbutikken, Joker, som også tilbyr post i butikk, tipping og bensin. Et steinkast unna finner du kirke og Austbo (Austmarka omsorgsenhet).

Austmarka tilbyr et rikt kultur- og friluftsliv. Det arrangeres Austmarka Marken hvert år, og bygda kan skilte med eget musikkorps, sangkor og håndverkslag. Austmarka beskrives som porten til Finnskogen så her vil naturopplevelsene stå i kø. For jegere og fiskere er området et paradis. Er man glad i mosjon finnes det en mengde turstier å velge mellom, og på vinterstid finner du godt med oppkjørte skiløyper.

Adkomst til området, fra Kongsvinger – følg Masterudvegen (E16) mot Austmarka. Sving til høyre inn på Finnskogvegen (202).

Tomannsboligen Duplo

Med alle rom på et plan er dette en svært praktisk bolig.
Boligen inneholder gang, stue, kjøkken, to soverom, bad og teknisk rom/bod. Boligen er delt i to soner – den ene med stue og kjøkken, og den andre med soverom, bad og bod. God garderobeplass i gangen. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord, og fra stua er det utgang til terrasse. Carport med sportsbod sørger for overbygd inngangsparti. Romslig og solrik uteplass. Boligene leveres nøkkelferdig klar for innflytting.

BRA bolig 78,1 kvm.
BRA sportsbod 6,5 kvm
BRA carport 18,8 kvm
P-rom 73,5 kvm

DES boliger

I samarbeid med DES Kongsvinger bygger vi nå leiligheter på Austmarka.

Konseptet med sparing og bygging av rimelige boliger tilpasset for eldre har vist seg å være en suksess. Boligene skal være funksjonelle og praktisk tilpasset eldre, men uten å være omsorgsboliger.

Tomten

Tomten er relativt flat og lettstelt. Selveiet tomt.
Interne veger blir gruset. Direkte område rundt boligen vil bli opparbeidet med ferdigplen og resterende areal blir tilsådd.

Kjøp av ny bolig

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

– Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
– Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
– Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
– Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
– 1 års befaring av boligen.
– Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 67
Bruksnr: 196