Adkomst

Fra Flisa, følg vei nr. 206 til Sønsterud skole 11 km. Ta av til høyre Krokmoen.
Still inn GPS med ankomst Krokmoen 19(Sønsterud).

Beliggenhet

Stor tomt som ligger i et villaområde uten gjennomgangstrafikk. Det er fantastiske og herlige skogområder, med fiskevann og elver. Multemyrer og bærtrakter og et rikt dyreliv. Herlige Finnskogen med sine spor etter Finne bosetninger. Opplev kanoturer i Kynna vassdraget eller gå Finnskogleden og opplev naturen. Kort vei til Trysil og alpinbakker. Bygg ditt eget ferieparadis eller planlegg alderdommen i rolige omgivelser. Det er den ultimate forskjellen mellom det urbane og det landlige.

Billigere tomt er ikke mulig å få kjøpt. Det er ca. 5 km til stor nærbutikk på Kjellmyra, og 11 km til Flisa, med flott sykkelvei. Kort vei til Gardermoen. Handletur til Bograngen i Sverige, 37 km. Barneskole og barnehage i nærhet. DET ER INNGÅTT MUNTLIG AVTALE OM KJØP. Denne tekst vil bli fjernet om avtale brytes.
http://www.opplevsolor.no/attraksjoner/sonsterud-gard/

Beskaffenhet

Flat tomt 1,414 mål, med steinholdig jord og sand. Solrik og lun. Vann og kloakk regulert til tomtegrense. Ingen salgsomkostninger ut over tinglysing av eierskifte.
Strøm trafo på tomten i et hjørne. Bredbånd tilgjengelig. Tomten er pr. i dag bevokst med småskog. Den kan besiktiges fritt. Naboens garasje er fra gammelt av feilplassert i forhold til tomtegrense. Det er ikke fremført tiltak fra noen part.

Søkeord: tomt villatomt landsted hyttetomt hustomt landlig

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0425
Gårdsnr: 38
Bruksnr: 20

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=217973664