Kort fortalt

VELKOMMEN TIL TOMTEVISNING MED LIFT!
Lørdag 29. august fra kl. 12:00 til kl. 14:00 inviterer vi deg opp i høyden! Du vil få se de flotte utsikts-/utsynsforholdene til leilighetene som skal bygges på stasjonssida i Glommengata 3. Ta kontakt med megler for uforpliktende påmelding.

TIDSBEGRENSET KAMPANJE – REDUSERT FORSKUDDSBELØP!
Ut september måned tilbys alle som inngår kjøpsavtale en ekstra gunstig betalingsplan med redusert forskuddsbeløp på kun kr. 100.000, mot normalt 10 % av kjøpesummen. Ta kontakt for nærmere informasjon.

EN MODERNE SENTRUMSLEILIGHET I KONGSVINGER
Endelig er ventetiden over for deg som ønsker en moderne sentrumsleilighet på stasjonssida!

Leilighet 504 i Glommengata 3 er en flott og romslig 3-roms leilighet med 2 soverom, lys og fin stue/kjøkkensone og romslig bad. Walk-in-closet ved hovedsoverom, og ekstra separat toalettrom. Utgang til stor vestvendt balkong. Til leiligheten medfølger 1 p-plass i felles parkeringsplan.

Her kan du bo behagelig, praktisk og sentralt rett ved togstasjon og buss, og du har dagligvare, apotek, spisesteder og andre tjenestetilbud i umiddelbar nærhet.

Glommengata 3 blir et flott prosjekt med gode kvaliteter og varierte leilighetsløsninger som muliggjør at akkurat du kan finne din drømmebolig!

Salget er i gang, og leiligheten selges etter prinsippet “førstemann til mølla”.

Ønsker du ytterligere informasjon om leiligheten ta kontakt med oss/megler for å gjøre en avtale om en uforpliktende boligprat.

På hjemmesiden glommengata3.no kan du laste ned digitale versjoner av prospekt, prisliste m.m. Her vil du også kunne orientere deg i blant flere ulike leilighetstyper og -størrelser.

Ansvarlig megler

Raymond Øverby
Eiendomsmegler MNEF – Salgsleder og fagansvarlig

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 72
Bruksnr: 48