Trygge visninger

Grunnet omstendighetene i den tid vi opplever nå ønsker vi ikke å samle så mange mennesker på samme visning. Derfor vil vi gjerne at dere gir beskjed til oss om dere ønsker å komme og ca når dere vil komme. Dette er for å ta vare på smittevern og evt. smittesporing og ikke få mange samtidig. Kontakt salgskonsulent Pål Westgaard, Mobil: 908 29 786, eller pal.westgaard@obos.no.

Beliggenhet

Beliggenhet:
Med sin landlige, men likevel sentrale beliggenhet er Bogeråsen et flott sted å være for både voksne og barn.
Flotte omgivelser i et sentralt område. Vi er opptatt av å skape et trygt og sosialt miljø i våre boligfelt. Bogeråsen er et trivelig område bestående av både leiligheter, rekkehus og eneboliger, noe som skaper et godt og mangfoldig miljø. Som beboer her vil du bli en del av et fellesskap med mennesker i alle aldre, i et område som har mye å by på for store og små. Den landlige beliggenheten gjør at Bogeråsen er et fredelig nabolag med lite biltrafikk.

NATUREN SOM NABO
Bogeråsen er et svært familievennlig område med gang-­ og sykkelstier, oppkjørte løypenett på vinterstid og turstier hele året. Skogen ligger like i nærheten, noe som legger til rette for flotte naturopplevelser for store og små. Boligfeltet ligger sørvestvendt til i et solrikt og skrånende terreng. Du kan nyte utsikten over Glomma og skogkledde åser rett utenfor ditt eget vindu. Her bor du nært byen, samtidig som det er flotte turmuligheter like i nærheten. Bogeråsen har derfor det som skal til for at du skal kunne leve et aktivt og godt liv.

ALT DU TRENGER I HVERDAGEN
Som beboer på Bogeråsen har du også kort vei til alt du trenger i hverdagen. Det er både barnehage, skole, fritidsaktiviteter og dagligvarekjede like i nærheten, i tillegg til at det er korte avstander til både naturen og bylivet. Det er rundt fire kilometer fra Bogeråsen til Kongsvinger sentrum, og det er gangavstand til nærmeste bussholdeplass.
Du har derfor gode muligheter til å oppleve det beste av både by og natur når du bor i dette området.

Leiligheter med praktisk planløsning

På Bogeråsen får du flotte leiligheter med alt du trenger for å ha en trivelig hverdag. På attraktive Bogeråsen bygger vi tolv flotte leiligheter med fokus på smarte løsninger og god standard. Dette salgstrinnet består av lettstelte 4-­roms selveierleiligheter som passer til både enslige, par og familier. Leilighetene er luftige og kommer med en rekke attraktive fasiliteter, BRA ­99m2, P-­rom ­93 m2 . Boligene bygges som 2­-manns boliger fordelt på to etasjer med 1 leilighet i hver etasje og inngang mellom bygningskroppen, noe som gir større avstand mellom de private uteplassene. De fleste av boligene har direkte adkomst fra terreng og leveres med universell utforming, noe som gjør at de er godt
tilrettelagt for alle livssituasjoner.

MODERNE HJEM MED FLOTT UTSIKT
Disse leilighetene passer godt for deg som ser etter et lyst hjem med god plass. Her ligger alt til rette for at både store og små vil trives. Samtlige boliger består av en entré med god skyvedørsgarderobe, åpen stue­ og kjøkkenløsning med mye innredning, bad med baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjvegger,innvendig bod, eget WC og tre soverom med
garderobeskap. I tillegg har hver leilighet egen garasje og utvendig bod. Fra stuen er det utgang til enten balkong eller terrasse.
Disse er vendt mot sørvest, noe som gir flotte sol­ og utsiktsforhold. Her kan du se utover Glomma og de flotte skogkledde åsene.

GOD STANDARD
Du vil flytte inn i en nøkkelferdig leilighet med praktiske romløsninger. Boligene kommer med en rekke fasiliteter som tilrettelegger for en enkel og trivelig hverdag. Badet er flislagt på gulv og vegger og har moderne baderomsinnredning fra Svedbergs. Der finner du praktisk plassering av vaskesøyle og varmtvannsbereder bak en skyvedør.Kjøkkenet har innredning fra HTH, i tillegg til å ha integrerte hvitevarer fra Bosch. Videre har leilighetene moderne løsninger for oppvarming og ventilasjon, noe som gir god fyringsøkonomi og godt inneklima.

Standard

Boligene leveres nøkkelferdige, med god standard og inneholder blant annet:
• Alle gulv i tørre rom leveres med 14 mm parkett i hvitlasert eik
• Varmekabler i bad
• HTH kjøkken med flotte detaljer
• Integrerte hvitevarer fra Bosch
• Baderomsinnredning fra Svedbergs
• Vegghengt toalett
• Automatisk vannstopper
• Innvendig og utvendig belysning
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
• Ferdigmalt kledning fra fabrikk
• Ferdig uteareal med lagt ferdigplen og asfalterte gangveger og biloppstillingsplasser
• Treterrasse
• Utvendig tappekran for leiligheter
• Felles postkassestativ med postkasser

Fordelene med ny bolig

Kjøper du ny bolig fra Block Watne får du et hjem hvor det er lagt vekt på en gjennomgående god standard. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt og av solid kvalitet. Det er trygt og oversiktlig
å velge en helt ny bolig fra Block Watne, hvor du blant annet får:

KVALITETSPARKETT
Vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 14 mm Boen ­parkett i hvitlasert eik i alle tørre rom.

WATERGUARD – VANNSTOPPESYSTEM
Med vannstoppesystem fra Waterguard stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør ­i­ rør – en ytterligere sikkerhet mot vannlekkasjer.

FERDIGMALTE VINDUER OG DØRER
Alle dører og vindusrammer leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

GJENNOMTENKT PLANLØSNING
Våre arkitekter tegner gode og gjennomtenkte planløsninger tilpasset en moderne levemåte. I dag ønsker vi oss åpne løsninger og store rom, og Block Watnes boliger er utformet slik at du får en optimal løsning.

SMARTE LØSNINGER
Alle Block Watnes boliger har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det sikrer maksimal energibesparing, noe som er til glede for både mennesker og miljø. Boligen leveres naturlig vis også med fiberoptisk kabel for nett og tv.

SKREDDERSY DITT NYE HJEM
Påvirk utformingen av din nye bolig ved å skreddersy både standarder og farger. Hvor store valgmuligheter du har avhenger ofte av hvor langt byggeprosessen har kommet.
Noe kan endres, annet kan ikke. Salgskonsulenten informerer deg om hvilke muligheter som finnes for din bolig. Når du har bestemt deg, oppsummeres alt på et bestillingsmøte, og deretter inviteres du til forhåndsbefaring for å sikre at alt blir som avtalt.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
Norgips, Zanda, Dooria, Grohe, Glava, HTH, Svedbergs, Flexit, Porsgrund Bad, Peisselskabet, Kärs og Fjerdingstad Trevare

Felleskostnader inkluderer

Stipulerte felleskostnader inkluderer blant annet avsetning til fremtidig vedlikehold utvendig, forsikring av bygget, snørydding, intern belysning, forretningsførsel for sameiet

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 402
Gårdsnr: 49
Bruksnr: 228