Beliggenhet

Våre tomter ligger flere steder i Eidskog, bl.a i Vestmarka, Matrand, Magnor og Åbogen. Felles for alle er at de har kort vei til Sverige, Kongsvinger (regionsenteret), og i løpet av 1,5 time er du i Oslo. 

Om Eidskog kommune: Eidskog kommune er Hedmark fylkes sørligste kommune. Den grenser til Eda kommune i Sverige i øst, Kongsvinger mot nord, samt Aurskog – Høland og Nes i vest. Skotterud er vårt største tettsted og her finnes blant annet kommunens ungdomsskole, legesenter, rådhus, flere matbutikker, cafeer, spisesteder og mange små trivelig lokale butikker. 

Med 6300 innbyggere legger kommunen til rette for trivsel gjennom livet og har det som overordnet mål i sin planlegging. I tillegg settes det mye inn på en god og trygg skole, et godt oppvekstmiljø og næringsutvikling. På alle steder finnes aktive grendelag og foreninger som inkluderer nyinnflyttere i bygda og man finner seg fort til rette.

Beskrivelse

Husene: Flotte eneboliger i barnevennlige og naturskjønne omgivelser. 

Tomter: Våre tomter ligger flere steder i Eidskog, bl. a Vestmarka, Matrand, Magnor og Åbogen og man har mulighet til å vurdere flere steder om man vil flytte til bygda. 

Prisene: Prisen inkluderer husbyggesett, entreprise og tomt. I vår standard- og tilvalgskatalog kan du se hva som følger med som standard i vårt husbyggesett. Ønsker du å bytte tilkommer ekstrakostnad.
Kostnader som tilkoblinger, forsikring og kostnader forbundet med lån og renter etc. tilkommer

 

Husmodell Sparven

TYPE: 1. etasje
INNV. FLATE: 92,8 m²
ROM: 4
SOVEROM: 3

Sparven er et enetasjes hus i klassisk stil, hvor det meste av det du ønsker å ha i ditt eget hus, får plass på en noe mindre flate. Gjennom det tradisjonelle vindfanget med plass til et mindre møbel kommer du inn i den praktiske entreen. Herfra er det åpent inn mot stue og kjøkken. Planløsningen rommer også et større soverom med et praktisk tilstøtende garderoberom. De to mindre soverommene er adskilt med en hall i tilknytning til baderommet. Denne “avdelingen” er perfekt til barn eller gjester! Vaskerommet med groventréfunksjon er plassert ved siden av kjøkkenet, og fungerer som en naturlig forbindelse til en eventuell garasje eller carport som plasseres inntil huset.

PRIS: 2.990.000,-

Husmodell Tidløs 01

TYPE: 1. etasje
INNV. FLATE: 131,5 m²
ROM: 5
SOVEROM: 3

Tidløs 01 har en stilren og moderne karakter der en interessant dynamikk oppstår mellom fasadenes rene linjer og de karakteristiske pulttakene. Planløsningen rommer både sjenerøse fellesområder og tydelig avgrensede rom for de ulike familiemedlemmene. Kjøkken og stue utgjør en deilig åpen flate på drøyt 40 m² som går tvers gjennom hele huset. Bare fantasien setter grensen for hvordan området skal disponeres med sittegrupper, pyntegjenstander og spisestuemøbler. Hovedsoverommet er forsynt med eget bad, mens barne- og ungdomsdelen av huset deler et toalett med dusj. Fellesrommet gir en følelse av at barna har sin egen del av huset som de kan benytte uforstyrret, og er et perfekt sted for lek, samvær og TV-titting. I entreen er det en praktisk garderobe hvor det er enkelt å henge vekk ytterklærne både til hverdags og fest. Vaskerommet er praktisk plassert ved siden av kjøkkenet og kan også fungere som groventré. Til vaskerommet hører det også et garderoberom som gir gode oppbevaringsmuligheter

PRIS: 3.590.000,-

Husmodell Tranan

TYPE: 2. etasjer
INNV. FLATE: 177 m²
ROM: 7
SOVEROM: 5

Med klassiske proporsjoner og en tradisjonell veranda er Tranan selve drømmehuset for mange familier. Her forenes gammeldags sjarm med dagens krav til estetikk og funksjon. Huset har tydelige romavgrensninger, men likevel oppleves planløsningen som forholdsvis åpen. Trappeavsatsen er litt bredere enn selve trappen for å skape en romsligere følelse og god kommunikasjon mellom de to etasjene. I overetasjen blir du møtt av det romslige allrommet med tilhørende balkong ut mot forsiden av huset. Entreen har også en naturlig, liten gang til vaskerommet med groventré samt til et toalett med dusj. Kjøkken og stue ligger naturlig tilknyttet entreen med tydelige romavgrensninger, men med en ganske åpen planløsning. I forbindelse med stuen er det et rom som gjerne kan brukes til gjeste- eller arbeidsrom.

PRIS: 3.990.000,-

Husmodell Spoven

TYPE: 2. etasjer
INNV. FLATE: 208,6 m²
ROM: 7
SOVEROM: 5

Spoven er et hus med ordentlig herregårdsfølelse og som vekker assosiasjoner til forrige århundreskiftes arkitektur. Tidstypiske detaljer som paneler, sprosser, halvmånevinduer og takdekorasjoner forsterker følelsen. Takhøyden i første etasje er 2,6 m og de høye vinduene gir et sjenerøst lysinnslipp og en fantastisk romfølelse. Rett innenfor de innbydende dobbeltdørene møtes man av en staselig entré som er åpen over to plan i hele sin bredde og den vakre trappen som leder opp til andre etasje. I tilknytning til entreen er kjøkken og spisestue som strekker seg tvers gjennom huset. I rekke med spisestuen ligger den svært romslige stuen som med sjenerøse vindusflater åpner opp rommet mot hagen. Den vakre doble glassdøren leder ut til den overbygde uteplassen på baksiden. Fra entreen er det adgang til toalettet med dusj og det praktiske vaskerommet som også fungerer som separat groventré. Trappen leder deg opp i andre etasje og den svært effektfulle innvendige balkongen. Her oppe er det fire soverom, der tre av dem har sjarmerende takkarnapper og det største soverommet en deilig balkong ut mot hagen. Boplanet kan også by på to skikkelige garderoberom som egner seg for å henge vekk sesongens klær. Badet er lyst og romslig og tilbyr absolutt alt man kan ønske seg av et moderne bad.

PRIS: 4.690.000,-

Vil du vite mer?

For mer informasjon ta kontakt med vår Boligkonsulent i Kongsvinger

Ketil Grønnerud

Tlf. 22 58 87 64
Mob. 952 96 414

ketil.gronnerud@fiskarhedenvillan.no