Om boligen

Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2004/2005. Begge enheter er innredet på samme måte. Otto Wengsveg 6; Kjøkkengulv, kjøkkeninnredning og stue er 2 år gamle.. Resterende på denne siden er fra byggeåret. Det er et fint flislagte bad. Huset er malt i 2018 med Drygolin Extreme. Det er vannbåren varme på badegulv, stue og kjøkken i 1.etg.
Sørvendt balkong med mye sol. Det er parkeringsplasser på baksiden av bygget. Det kan bygges carporter på hver side av tomannsboligen.

Otto Wengsveg 8; denne delen blir satt til salgs om en ca. 1 mnd.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Gjemselund i Kongsvinger sentrum. Beliggende i bymessig utbygget bolig og forretningsstrøk. Sentral og populær beliggenhet med kort avstand til de fleste bymessige fasiliteter. Rekreasjonsarealer i omkringliggende parker og langs Glomma.
Variert bymessig bebyggelse i området.
Nærhet til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Veletablert område. Gode solforhold. Normale demografiske forhold i området.

Annet

Selger vil frasi seg retten til festetomten.
Tomannsboligen har leietaker på Otto Wengsveg 6 fram til 8.11. Kjøpere kan bo i den ene delen og få skattefrie inntekter. Vi har innsendt papirer for seksjonering. Den andre delen (Otto Wengsveg 8) vil bli lagt til salgs om ca. en mnd. Det er tatt med bilder for å vise komplett tomannsbolig.

Omkostninger

585,- (Tinglysingsgebyr skjøte)
585,- (Tinglysingsgebyr pantedokument)
47 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Pantattest)
11 500,- (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

60 342,- (Omkostninger totalt)

1 960 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

585,- (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=194080927