Om boligen

Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2004/2005. Otto Wengsveg 8; denne delen blir pusset opp for øyeblikket, og vil få gjennomgående god standard, og består av: entré, bad, stue og tre soverom i 2.etg. med et lite toalett. Laminatgulv i 1.etg, og delvis parkett og laminat i 2.etg. Malte Smartpanel på alle vegger, bortsett fra kjøkken der det er våtromsplater. Denne delen blir satt til salgs om en ca. 1 mnd, da skal denne delen være klar.

Otto Wengsveg 6; den andre delen er innredet på samme måte. Der er et gulv på kjøkken, kjøkkeninnredning og stue som er 2 år gammelt. Resterende på denne siden er fra byggeåret. Fine flislagte bad på begge sider. Huset er malt i 2018 med Drygolin Extreme. Det er vannbåren varme på badegulv, stue og kjøkken i 1.etg. for begge leilighetene.
Sørvendt balkong med mye sol. Det er parkeringsplasser på baksiden av bygget. Det kan bygges carporter på hver side av tomannsboligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Gjemselund i Kongsvinger sentrum. Beliggende i bymessig utbygget bolig og forretningsstrøk. Sentral og populær beliggenhet med kort avstand til de fleste bymessige fasiliteter. Rekreasjonsarealer i omkringliggende parker og langs Glomma.
Variert bymessig bebyggelse i området.
Nærhet til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Veletablert område. Gode solforhold. Normale demografiske forhold i området.

Annet

Selger vil frasi seg retten til festetomten.
Tomannsboligen har leietakere på begge sider. Den ene siden har i utgangspunktet et års kontrakt (NTG studenter) og den andre er sagt opp med 3 mnd. oppsigelse. Den er ledig 8.11.2020. Kjøpere kan bo i den ene delen og få skattefrie inntekter kr. 9750,-. Vi har innsendt papirer for seksjonering. Den andre delen (Otto Wengsveg 8) vil bli lagt til salgs om ca. en mnd.

Omkostninger

585,- (Tinglysingsgebyr skjøte)
585,- (Tinglysingsgebyr pantedokument)
47 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Pantattest)
11 500,- (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

60 342,- (Omkostninger totalt)

1 960 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

585,- (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=194080927