Kjedede eneboliger med flott beliggenhet

4 kjedede eneoliger beliggende innerst i blindveg. Den hustypen har inngangsparti i sokkel, praktisk utebod i forbindelse med carport som ligger inntil boligen. Du kommer inn i en entre med praktisk garderobenisje og en koselig krok som kan benyttes til media. På dette planet finner du også 2 romslige soverom, det største med flott garderobeløsning, stort flislagt bad med vaskeromsløsning i egen nisje samt romslig bod for oppbevaring. Går du opp trappen kommer du til hovedplanet med åpen kjøkken- og stueløsning og med skrå himling som gir en god romfølelse. Det er gjennomlys på hovedplanet og utgang til en stor og luftig terrasse, hvor du også kan gå ut i hagen på baksiden av huset. Du finner også et ekstra soverom på dette planet samt et eget dusjbad. Gasspeisen er slik plassert at man kan ha glede av den både fra sittegruppe og spisestue.

Utvendig

Jomfru Bakkes veg leveres asfaltert, veg inn til boligen leveres asfalt. Grøntområde rundt boligen leveres med ferdigplen. Postkasse og husnummerskilt leveres.

Innvendig standard

Entre leveres med varmekabler og fliser, alle andre “tørre rom” leveres med lys eik parkett. På hovedplan leveres malte gips veggplater, på soverom leveres ferdigbehandlede MDF plater, bad flislegges. Det leveres kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer fra Bosch. Baderomsinnredning i hvit høyglans på begge bad, samt vegghengte WC og dusjvegger. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger leveres. Gasspeis med stålommramming og opplegg til gassgrill på terrassen er inkludert

Felleskostnader inkluderer

Fremtidig vedlikehold, forsikring av bygget, renter fellesgjeld avdragsfritt de 10 første årene, deretter nedbetaling over 30 år) eiendomsskatt, renovasjonsavgift, serviceavgift kabel-TV, forvaltningshonorar, revisor m.m. Muligheter for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-ordning)

Felleskostnader inkluderer

renter av fellesgjeld, vedlikehold, forsikring av bygget, snørydding, renovasjon, eiendomsskatt og forvaltningshonorar

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 419
Gårdsnr: 31
Bruksnr: 254

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=182201954&location=1.22034.20069&location=1.22034.20070&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071