Kort om eiendommen

Eiendommen er på 1441 m2 som opparbeides med gruset innkjøring og parkeringsareal. Tomten opparbeides med ferdigplen og tilsådde skråninger. Se egen illustrasjonsplan. I tillegg så har eiendommen bruksrett til friarealer som blant annet lekeplasser.

Beskrivelse

Boligen Trient fra BoligPartner er en symmetrisk Quadra-bolig tilpasset skrå tomt. I 1. etasje er det store allrommet formet som et midtskip bestående av kjøkken, stue, spiseplass og utgang til en stor, delvis overbygget uteplass. Hovedsoverommet har tilhørende stort bad og walk-in closet. Trient har totalt tre soverom, eget kontor, tre bad og fire boder – hvorav den største er på hele 15 kvadratmeter. Den kan innredes etter eget ønske som for eksempel trimrom.

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Standard

OVERFLATER
På gulv i oppholdsrom leveres 1-stavs ‘Storhaug’ eikeparkett. I entre, bad og bad/vask leveres fliser. Det leveres hvitmalt gips på vegger og i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listefritt. På bad og bad/vaskerom leveres fliser på vegger.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til denne boligen til en verdi på kr 150 900,- inkl mva – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Hovedbadet på 7,1 m2 leveres med 2 stk 120 cm baderomsinnredninger med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad/vask 4,5 m2 leveres med 90 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad/vask 7,2 leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys fra Linn Bad. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Her leveres det også med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales med Boligkonsulent.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres strøm og lys ut til garasje samt eget uttak til el-bil samt hjemmelader. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Boligen leveres med Alvdal Royal kledning utvendig. Det betyr at all utvendig kledning er tilnærmet vedlikeholdsfri.
Trykkimpregnerte stolper og synlige dragere leveres ubehandlet fra leverandør. Disse behandles med beis før overlevering eller så snart klimaet tillater det.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med Royal-impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres med rustfritt stål og glass.

TOMTEN
Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass. Uteområdet leveres med ferdigplen. Skråninger leveres med tilsådd matjord.

Oppvarming

Boligen leveres med vannbåren varme i de fleste gulv. Dette anlegg vil også levere varmt tappevann til boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fantastisk til på toppen av Bogerlia. Den ligger vestvendt så sola skinner på eiendommen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til Bogerfløyta og Skihytte. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett utenfor døra. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur.
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Kongsvinger har flere barneskoler og ferdigstilte nylig Kongsvinger Ungdomskole. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca tre kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Parkeringsforhold

Det leveres dobbel garasje med isolert port med motorstyring. Bod på siden i garasje. Godt med parkering på egen eiendom.

Beskrivelse (type bolig)

Med en smart og gjennomtenkt planløsning har våre arkitekter skapt en meget arealeffektiv planløsning i hustypen Trient med flatt tak. Boligarealet er på 218 kvadratmeter fordelt på 2 etasjer. Inngang til huset er på hovedplan der du har alle hovedfunksjoner som entre’, kjøkken, stue, hoved- soverom med Walk-in closet og eget stort bad, kontor, gjestebad og bod. Det er på dette planet du finner de store sosiale sonene i huset. Her er den åpne kjøkken- og stueløsningen på hele 45,8 kvadratmeter med utgang til en stor og solrik terrasse. Her har du panoramautsikt mot vest. I underetasjen ligger 2 av husets soverom. Her har en også en stor kjellerstue, trimrom, boder og stort bad/vaskerom. Utenfor kjellerstuen har du fint opparbeidet gressplen for aktiviteter.

Bygningsinformasjon / byggemåte

BoligPartner Kongsvinger ble etablert august 2018 og har allerede solgt flere boliger som er under oppføring i Kongsvinger-omegn. Siden etableringen av BoligPartner i 1993 har vi realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer / tilbehør

Kjøkken leveres med innredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Verdi kr 150 900,- inkl mva. Kunde kan tilpasse dette etter eget ønske.

Leveransebeskrivelse

Fantastisk mulighet Øverst i Bogerlia med panoramautsikt mot Glomma! Gled deg til å bo i en moderne enebolig nære marka i 2 etasjer med dobbel garasje og utsikt fra den store terrassen. Huset leveres med berg/jordvarme anlegg som varmer opp varmtvann og de fleste gulvene i huset. Det leveres 1-stavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom/soverom. Fliser i entre. Alle bad leveres med fliser på vegger og gulv. Vegger og himlinger leveres sparklet og malt gips for en glatt overflate. Overgang mellom vegg og himling leveres listefri. Utvendig bruker vi Royal impregnert trepanel og vedlikeholdsfrie plater på veggene, rustfritt stål og glass til rekkverk som gjør huset tilnærmet vedlikeholdsfritt.

Sentrale lover

Boligen selges etter Bustadoppføringslova.

Forbehold

Det tas forbehold om at kommunen gir igangsettingstillatelse til nevnte bolig.

Omkostninger

kr 9 150 000,- (Pris)

Omkostninger:
kr 30 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
kr 30 000,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
——————————————————–
kr 9 180 000,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 202,-

Andre omkostninger:
1. Tilkobling for vann- og avløp er inkl.
2. Tilkobling av strøm er inkl.
3. Tilkobling fiber/bredbåndsleverandør tilkommer.

Totalt estimeres omkostninger til kr 32 000,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 48
Bruksnr: 71

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 49
Bruksnr: 231

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 48
Bruksnr: 73

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 48
Bruksnr: 74

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 48
Bruksnr: 75

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 48
Bruksnr: 76