Beskrivelse

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Annonsert hus er inkl tomt, grunnarbeider og betongplate til huset. Under står det kortfattet av hva som leveres.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. I Moderne-serien leveres døra “Visjon 1”.
Ytterdøren er spesial laget for Moderne-serien våres.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med sparklet og malt gips i alle himlinger for en slett finish.
På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostemalte panelplater. På vaskerom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White, mens på bad leveres det hvite 25×40 cm fliser fra Fagflis.

Gulv:
Boligen leveres med en 3-stavs eik parkett type Landås i lys hvit utførelse i alle tørre rom med unntak av entrè som leveres med 60×60 cm fliser fra Fagflis. På vask leveres det våtromsbelegg og på bad leveres fliser i størrelse 30×30 cm og 10×10 i dusjsone fra Fagflis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Denne boligen blir levert med en innredningspakke fra Sigdal eller Norema til en verdi av kr 105 000,- Tilvalg gjøres etter avtale med valgte kjøkkenleverandør.

Bad:
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger, som for eksempel servanter, veggmonterte toalett, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I denne boligen leveres baderomsmøbler med dobbel vask m/ speil og lys, samt 90×90 cm rette dusjvegger og badekar med side og endepanel.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det blir levert med vannbåren varme i hele huset. Det leveres styring med trådløse romtermostater.
Boligen blir også levert med en moderne peisovn av typen Contura 510 fra Varmefag.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen blir levert med ferdig beiset panel. Det er beskrevet som Ultimalt fra vår leverandør. Yttervegger isoleres med 25 cm og himlinger med inntil 40 cm isolasjon.

Utvendig:
Det leveres impregnert treplatting utenfor stue på 25 m2 og en på 8 m2 utenfor inngang. Det leveres også en 6 m2 utebod fra Trebodene.no

Tomten leveres med gruset gårdsplass og planert hageareal klar for matjord og tilsåing eller ferdigplen.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Parkeringsforhold

På egen eiendom.

Regulering

6702 Langeland II, datert 1. april 1969.

Beskrivelse (type bolig)

Arezzo – moderne hus til familien med alt på ett plan
Velkommen til Arezzo – et moderne hus i en etasje med tre gode soverom.

Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen. Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter. Her inne er det ekstra lyst og luftig med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dobbeltservant og dusj.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Fordeler ved kjøp av helt ny bolig:
– Boligen leveres med 5 års garanti
– Mulighet for endringer og tilvalg av innvendig/utvendige overflater og kjøkken/baderom-innredning etc.
– Boligen er helt ny.
– Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele salgsummen som ved kjøp av brukt bolig.

Diverse

FINANSIERING
Vi leverer huset helt ferdig med tomt som er opparbeidet.
Det som ikke er inkludert er:
Finansiering,
byggelånsrenter, byggesaksgebyrer, tilknyttningsavgifter. Ca tillegg for dette er kr 150 000,-

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om godkjent byggemelding av angitt hus.

Overtakelse

Etter avtale.

Omkostninger

kr 5 250 000,- (Pris)

Omkostninger:
kr 25 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
kr 25 000,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
——————————————————–
kr 5 275 000,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. Tomten gjøres opp direkte til selger der BoligPartner ordner med kontrakt og står for oppgjør av tomt. Kunde må ha finansieringsbevis fra sin bank. Ved oppstart av bygging så betales det 7 stk. innbetalinger iht. fremdrift.

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 202,-

Andre omkostninger:
1. Tilkobling for vann- og avløp, kr. 16 000,-
2. Anleggsbidrag for tilkobling av strøm, kr. 10 000,-
3. Tilkobling fiber/TV fra bredbåndsleverandør

Totalt estimeres omkostninger kr 51 000,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 50
Bruksnr: 214