Adkomst

Eiendommen er direkte tilknyttet Langelandsfaret og ligger i innerste del av blindvei.

Beliggenhet

P A N O R A M A U T S I K T
Denne unike tomten i Langelandsfaret på har panoramautsikt mot sør-vest og nyter meget gode solforhold sommer som vinter. Her har du muligheten til å sikre deg en tomt i et veletablert villastrøk på Kongsvinger. Nabo-profilen er meget barnevennlig og bærer preg av et voksent nabolag, med et fredfullt miljø for liten og stor. Her får man Kongsvinger sentrum i umiddelbar nærhet, samtidig som stillheten fra skogen overdøver byens ståk her oppe.

N A T U R E N – R E T T – U T E N F O R
Tomten i Langelandsfaret ligger fantastisk til. Den ligger sør-vestvendt så sola skinner på eiendommen fra tidlig morgen til sent på kveld. Eiendommen ligger kun et steinkast fra turløype/skiløype til opp til Bogerfløyta. Om vinteren så lages det skiløyper rett ovenfor eiendommen. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv.

Her er det mange turstier og skiløyper å teste!

Ø V R E B Y E N – G A M L E B Y E N – F E S T N I N G E N
En kort spasertur fra Langelandsfaret så er dere i ærverdige Øvrebyen med kafeer, butikker i den eldste delen av Kongsvinger. På toppen av Øvrebyen finner dere Kongsvinger festning. Det er verdt ett besøk!
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

S A M F E R D S E L – O G – N Æ R M I L J Ø
Langeland barneskole ligger i gangavstand og Kongsvinger Ungdomsskole (KUSK) er en kort sykkeltur unna. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca. 1 kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Beskaffenhet

kr 1 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 37 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
kr 37 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
——————————————————–
kr 1 537 500,- (Totalpris inkl. estimerte omkostninger)

Estimerte omkostninger av tomteverdi:
1. Dokumentavgift til staten: 2,5% av tomteverdien
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 202,-

Øvrige omkostninger:
I tillegg tilkommer omkostninger for tilkobling for vann/avløp, og strøm ved oppføring av et nytt hus på tomten. Tilkobling fiber/bredbåndsleverandør tilkommer også.

Annet:
Eiendommen selges “som den er”, jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Regulering

Tomten er ferdig fradelt og regulert til boligformål.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 50
Bruksnr: 213

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=194076877