kjedede eneboliger med 2 soverom

Vi fortsetter suksessen med denne hustypen hvor du har inngang på hovedplan, carport med praktisk utebod ved inngangen til boligen. Når du kommer inn i entreen, er det god plass til garderobe og praktisk med lite dusjbad. Fra entreen kommer man inn i hall, stue og kjøkken. Der blir du overrasket over romfølelsen og hvor mye lys du får inn i rommene. Det er gjennomlys samt at det er skråhimling i stuen som også har utgang til terrasse med opplegg for gassgrill.I sokkeletasjen finner du to store soverom, hvorav den ene har utgang til terreng på nedsiden, romslig bad og ikke minst en stor god bod/teknisk rom.

Standard på våre boliger

Vi leverer våre boliger med ferdig uteareal, asfalterte innkjørsel og grøntareal med ferdigplen. Innvendig leveres alle gulv i tørre rom med 14 mm parkett i lys eik, flislagte bad med varmekabler. Malte veggflater i stue/kjøkken, MDF veggplater på soverom. Kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer fra Bosch. På bad leveres vegghengte klosett, dusjvegger og baderomsinnredninger fra Svedbergs. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner og sentralstøvsuger blir montert i våre boliger samt automatisk vannstopper som gir deg rabatt på forsikringspremien. Gasspeis og opplegg for gassgrill på terrassen.

Visningshelg 25.04.2020 – 26.04.2020

VISNINGSHELG – Nye leiligheter
Velkommen til visningshelg 25. og 26. april 2020

Grunnet omstendighetene i den tid vi opplever nå ønsker vi ikke å samle så mange mennesker på samme visning. Bestill derfor tid for din private visning, så hindrer vi ansamling av mennesker og reduserer smittefaren. BESTILL TIDSPUNKT FOR PRIVAT VISNING HER blockwatne.no/visningshelg eller kontakt salgskonsulent Anne Sissel Sandum, Mobil: 455 19 053 for å avtale privat visning.

Salgsstart

Salget er i gang.

Felleskostnader inkluderer

Vedlikehold, forsikring av bygget,renter på fellesgjeld (avdragsfritt i 10 år, deretter nedbetaling over 30 år), kommunale avgifter som renovasjon og eiendomsskatt, forvaltningshonorar etc.
Muligheter for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 419
Gårdsnr: 31
Bruksnr: 253