Om Prosjektet

Prospekt og prisliste fås ved henvendelse til megler. Førstemann til mølla til faste priser.

58 moderne leiligheter i Kongsvinger sentrum!

Det er ikke ofte du får anledning til å kjøpe en ny og moderne leilighet med heis og parkeringskjeller på Kongsvingers solside.
I Løvenskiold Terrasse får du alle fordelene med en nyoppført og topp moderne sentrumsleilighet samtidig som du bor i et stille og veletablert
villaområde. Velg mellom flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter i forskjellige størrelser. Alle leilighetene leveres med solrik og romslig balkong eller
terrasse, flott bad og moderne kjøkken. Ikke la denne unike muligheten gå fra deg.

Løvenskiold Terrasse i Kongsvinger vil bestå av totalt 58 nye og moderne selveierleiligheter i størrelsen 48-123 m². Her finner alle sin drømmeleilighet,
enten de er på utkikk etter en arealeffektiv 2-roms, en praktisk 3-roms, en romslig 4-roms med to bad eller en helt spesiell toppleilighet.
Planløsningen er nøye gjennomarbeidet av vår arkitekt, og du finner smarte og gode løsninger som gjør dette til en ideell bolig.
Alle leilighetene får ekstra takhøyde i oppholdsrom på ca. 2,55 meter. Alle leilighetene får også romslig privat balkong eller
terrasse med fine sol og utsiktsforhold. Her ligger alt til rette for et trivelig og sosialt liv med både venner og familie.

Prosjektet består av tre bygninger med fire boligetasjer. Under byggene er det en sammenhengene parkeringskjeller med 44 p-plasser. Det vil selvfølgelig bli heis i byggene slik at du kan parkere varmt og ta heis rett opp til din leilighet. Øvrige p-plasser, totalt 13 stk, befinner seg i utendørs garasjeanlegg.

Mellom de tre byggene blir det etablert hyggelige solfylte sittegrupper. Øverst på tomten i nord-vest er det også et fint uteoppholdsareal. Selv om man flytter fra enebolig til leilighet vil det i Løvenskiold Terrasse være rikelig med grøntareal. Og utsikt!

Leilighetene bygges iht. TEK 17 (de nyeste byggeforskriftene) og vil få en meget god standard. Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Som standard leveres gulv med hvitpigmentert eikeparkett. På badet får gulvet keramiske fliser i grått med format 30 × 30 cm, mens det på veggen vil bli lagt lysegrå keramiske fliser i formatet 60 × 30 cm.

Kjøkkeninnredning fra Sigdal eller tilsvarende fra annen anerkjent leverandør.
Velg kostnadsfritt mellom et tradisjonelt kjøkken og et moderne med håndtaksløse fronter i hvit glatt utførelse. Skuffer og skap leveres med dempere/softclosing.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Antatt overtagelse er 3. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 4. kvartal 2019. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende. Med
byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid.

Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid, samt
fremdrift i etablering av nye Thv. Løvenskiolds veg (les også forbehold i salgsoppgave).

Ved frafall av selgers forbehold, vil siste frist for overtagelse bli meddelt skriftlig. Siste frist vil bli gitt innenfor tidsrommet på en måned. Endelig overtagelsesdato meddeles
skriftlig ca. 4 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato.
Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan likevel kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder
tidligere enn månedsintervallet selger meddelte som siste frist.

Garasje/Parkering

Det etableres parkeringsplass i kjeller og i garasje på terreng øverst på tomten. Det er 57 p-plasser i prosjektet og 58 boenheter. Fordeling av p-plasser fremkommer fra prisliste, evt. konf. megler.
Organisering og lokalisering av garasjeplasser og sportsboder bestemmes av selger. Selger forbeholder seg retten til å bestemme antall og plassering av sykkelparkering på terreng.

Organisasjonsform

Det er fra 01.01.2020 forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har tilknytning til hverandre .
Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på alle rom. I tillegg er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
Prosjektet ligger innenfor konsesjonsområde for fjernvarme.
Forbruk av varme og varmtvann blir målt med individuelle målere og fakturert den enkelte seksjon direkte. Kostnader for varme til fellesarealer etc. blir belastet boligsameiets
felleskostnader og fordelt mellom boligene etter den ordinære felleskostnadsbrøken.

Utleie

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Beliggenhet

Med Løvenskiold Terrasse som ditt nye hjem, får du kort gangavstand til det aller meste. Leilighetene har nydelig utsikt mot byen. Prosjektet ligger i sentrum og har svært sentral beliggenhet i forhold til alle byens fasiliteter. Det er gangavstand til blant annet Kongssentret med over 40 attraktive og varierte butikker og kafeer, spisesteder og diverse fritidsaktiviteter.

Kongsvinger sykehus ligger kun et steinkast unna. Kongsvinger Ishall og Gjemselund Stadion finner du en kort spasertur unna. Langs Glomma ligger en 5 km hyggelig strandpromenade. Mot øst ligger rådhusplassen. I dette området finner du blant annet kino/teater, bibliotek, både ungdomsskoler og videregående skoler, flere restauranter, Byparken, svømmehallen og Scene U. Rusler du ytterligere 4-500 meter opp fra sentrum, kommer du til idylliske Øvrebyen hvor den eldre bebyggelsen er bevart og Kongsvingers stolthet; Festningen.

Togstasjonen ligger i praktisk gangavstand på sørsiden av byen hvor det går timesavganger med tog til Oslo og Asker. Med togavganger hver time er den pulserende hovedstaden kun en kort togtur unna . For deg som jobber i Oslo blir pendlerhverdagen effektiv og behagelig.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Ansvarlig megler

Stine Enger Strand

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 51
Bruksnr: 19