Skriverskogen – med alt på en flate.

Eneboligen er prosjektert. Oppstart umiddelbart etter kontraktskriving. 

Auriga er alle rom praktisk plassert på ett plan. Huset har eget vaskerom og mulighet for tre soverom. Stuen og kjøkkenet har åpen himling og store vindusflater, noe som gir en ekstra god og luftig romfølelse. Fra stuen er det adkomst til overbygd terrasse, med en flott plass for utemøbler.

EKSTERIØR

UTVENDIG KLEDNING

Standardvalg, 1 strøk grunning + mellomstrøk.

Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

TERRASSEDEKKE

Standardvalg. CU-impregnert terrassedekke

OVERFLATE GULV

YTTERGANG

Standardvalg. 12 mm laminat

TØRRE ROM

Standardvalg. 13 mm 3-stavs eikeparkett

BADEROM

Standardvalg. Keramiske fliser på gulv i våtrom

OVERFLATE VEGG

BADEROM

Standardvalg. Baderomsplater

Fibo baderomspanel – Fortissimo kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og flisstørrelser. Fibo veggpanel kan trygt benyttes i våtrom som krever et produkt som er godkjent i.h.t. våtromsnormen og som monteres raskt og enkelt uten bruk av membran.

TØRRE ROM

Standardvalg. Sparklet og malt gipsplate.

Sparklet og malt gips gir en flott og heldekkende hvit overflate som du vil sette pris på i mange år. Et eksklusivt og populært valg. Her kan du kobinere med ulike farger, og gjerne med tapeter også om du vil (mot tillegg).

DØRER

HOVEDDØR

Standardvalg. Hoveddør levert av Swedoor, modell Luna.

INNERDØR

Standardvalg. Lett glatt dør. Easy GW levert av Swedoor.

Swedoor Easy er en enkel, lett dør med malt overflate. En funksjonell dørløsning som dekker ditt grunnleggende behov og passer til innredningen i de fleste hjem.

INNREDNINGER

INNREDNINGSPAKKE BOLIG

Nordbohus samarbeider med HTH, Sigdal og Norema, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

ILDSTED

Standardvalg. Peisovn type Contura 810.

Contura 810 er en klassisk peisovn med stort frontglass og en praktisk sokkel med dør. Denne peisovnen tar liten gulvplass og passer godt både i hjørnet, på rettvegg og fritt i rommet. Luftspyling av glassene og et lyst brennkammer gir et ekstra delikat flammebilde.

OVERFLATE HIMLING

HIMLING HELE BOLIGEN

Standardvalg. Sparklet og malt gips i himling