Beliggenhet

Tomten har god beliggenhet på Flisa Terrasse med utsikt og kort vei til Flisa sentrum der du finner det meste av butikker, bank, skole etc. Området er barnevennlig med 3 lekeplasser/friområder i umiddelbar nærhet, samt kort avstand til skog og mark.

 

 

Beskrivelse

Hovedplanet består av entre med god garderobeplass, til venstre er et soverom og til høyre trapp og inngang til bad og vaskerom og bod. Rett frem ligger den åpne stue/kjøkkenløsningen som gir deg mange innredningsmuligheter. Et koselig ildsted er plassert slik at du kan nyte varmen fra både kjøkken og stue.
I andre etasje kommer du opp i en lys og luftig loftstue med utgang til den skjermede balkongen. Her kan du nyte kveldssola. Fra loftstuen har du tilgang til tre romslige soverom. Loftstuen kan også endres til et ekstra soverom om ønskelig.
Basis modellen er en kostnadseffektiv løsning og om ønskelig kan 2. etasjen og evt. takopplett og mønt ingangsparti bygges ved et senere tidspunkt i tråd med familiens økonomi og behov. Det er mulig å lage et ekstra soverom på hovedplan innerst i stuen.

Tomtestørrelse 1481 m2.

Prisen inneholder en innflytningsklar leveranse Basis iht våre beskrivelser.

Kostnad for tomt, dokumentavgift, avgifter og gebyrer til kommunen osv. er inkl. i pris.

Innredninger

Innredningspakke fra Norema til en verdi av kr 90 000,- er inkludert.

Overflater

Boligen leveres i god kvalitet. Eksempler på materialvalg: Gulv 1.etg.: Eikeparkett på gulv i stue, kjøkken/allrom og soverom, keramiske fliser i hall/trapp og våtromsbelegg i bad/vask og bod. Gulv 2. etg.: Eikeparkett på gulv loftstue, soverom og bod. Keramiske fliser på bad. Vegger 1. etg.: Ferdigmalte trefiber panelplater i stue, kjøkken/allrom, soverom, hall/trapp og bod. På bad er det Fibo baderomsplater. Vegger 2.etg.: Ferdigmalte trefiber panelplater på loftstue, soverom og bod. På bad er det keramiske fliser. Himlinger i 1. og 2. etg.: Malte trefiberplater.

El og sanitær

Det leveres sanitærutstyr i henhold til beskrivelse og tegninger.

Det leveres belysning. Elektriske panelovner i oppholdsrom. Varmekabler i bad/vask 1.etg., hall/trapp og bad i 2.etg. Elektrisk installasjon leveres ferdig tilkoblet nett. Anlegget leveres med skjulte tilførsler og installasjon. Antall lampe-, bryter- og stikkontaktpunkter beregnes etter skjema for nye NEK 400-2018.

Trekkrør for Kabel-TV og radio.(ikke kabel)

Tomten

Biloppstillingsplass og adkomstveg frem til boligen gruses med bærelag.

Hage grovplaneres med stedlige masser. Matjord, plenarbeider og beplantning utføres som egeninnsats.

Annet

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner til boligen. For flere spørsmål vedr. boligen, ta kontakt med: Frode Ripsrud tlf: 99 53 14 65 E-post: frode@nordbolig.no

Prisen er gitt ut fra SSB`s indeks for mars 2020

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3418
Gårdsnr: 94
Bruksnr: 41