Beliggenhet

Tomten har god beliggenhet på Flisa Terrasse med utsikt og kort vei til Flisa sentrum der du finner det meste av butikker, bank, skole etc. Området er barnevennlig med 3 lekeplasser/friområder i umiddelbar nærhet, samt kort avstand til skog og mark.

 

 

Beskrivelse

Eidsvoll Basis er vårt største hus i serien. I utviklingen av denne boligen er det plass og praktiske løsninger for en familie som har vært prioritert. Dette har resultert i et romslig hus med god garderobe og bodplass. Hovedplanet rommer entrè og gang med rikelig garderobeplass og tilgang til soverom og bad med vaskerom. Rett innenfor inngangsdøren er også sportsbod, det perfekte stedet for oppbevaring av barnevogner og fritidsutstyr. Stuen er lys og trivelig – med peisovn og dobbel terrassedør som leder ut i hagen. Stuen er L-formet og om ønskelig kan et soverom ekstra lages her. Det romslige kjøkkenet har plass til et stort spisebord og kan formes etter eget ønske sammen med vår kjøkkenleverandør.

Loftsplanet rommer tre soverom. I tillegg på loftet er det et romslig bad, innvendig bod og loftsstue med tilgang til overbygd terrasse i takarken der man kan nyte kveldssola. Loftstuen og sportsboden kan evt bygges om som soverom slik at man får totalt 7 soverom i huset. 

Tomtestørrelse 1594 m2.

Prisen inneholder en innflytningsklar leveranse Basis iht våre beskrivelser.

Kostnad for tomt, dokumentavgift, avgifter og gebyrer til kommunen osv. er inkl. i pris.

Innredninger

Innredningspakke fra Norema til en verdi av kr 90 000,- er inkludert.

Overflater

Boligen leveres i god kvalitet. Eksempler på materialvalg: Gulv 1.etg.: Eikeparkett på gulv i stue, kjøkken/allrom, gang, soverom og sportsbod. Keramiske fliser i gang og våtromsbelegg i bad/vask. Gulv 2. etg.: Eikeparkett på gulv loftstue, soverom og bod. Keramiske fliser på bad. Vegger 1. etg.: Ferdigmalte trefiber panelplater i stue, kjøkken/allrom, gang, soverom, entre` og sportsbod. På bad er det Fibo baderomsplater. Vegger 2.etg.: Ferdigmalte trefiber panelplater på loftstue, soverom og bod. På bad er det keramiske fliser. Himlinger i 1. og 2. etg.: Malte trefiberplater.

El og sanitær

Det leveres sanitærutstyr i henhold til beskrivelse og tegninger.

Det leveres belysning. Elektriske panelovner i oppholdsrom. Varmekabler i bad/vask 1.etg., entre` og bad i 2.etg. Elektrisk installasjon leveres ferdig tilkoblet nett. Anlegget leveres med skjulte tilførsler og installasjon. Antall lampe-, bryter- og stikkontaktpunkter beregnes etter skjema for nye NEK 400-2018.

Trekkrør for Kabel-TV og radio.(ikke kabel)

Tomten

Biloppstillingsplass og adkomstveg frem til boligen gruses med bærelag.

Hage grovplaneres med stedlige masser. Matjord, plenarbeider og beplantning utføres som egeninnsats.

Annet

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner til boligen. For flere spørsmål vedr. boligen, ta kontakt med: Frode Ripsrud tlf: 99 53 14 65 E-post: frode@nordbolig.no

Prisen er gitt ut fra SSB`s indeks for mars 2020

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3418
Gårdsnr: 95
Bruksnr: 324