Beliggenhet

Eneboligen vil bli oppført i vårt nye boligområde på Damlitoppen som ligger på et høydedrag ca. 3 km fra Skarnes sentrum. Området ligger høyt og fritt med god utsikt områdene omkring. Det er også flotte turområder i umiddelbar nærhet. Her ligger alt til rette for en aktiv fritid både sommer og vinter. Det er et trygt oppvekstmiljø for barn med lekeplass på boligområdet og lite biltrafikk. Det er også kort veg til idrettsanlegg, dagligvarebutikker/kjøpesentre, apotek. Det sikrer deg en enkel og praktisk hverdag der alt ligger til rette for et fint og behagelig hverdagsliv.

 

Beskrivelse

Hustypen “Solbakken” er en kompakt bolig med smart planløsning og store, gode rom. “Solbakken” går over 2 etasjer, og i sokkeletasjen har du inngangsparti med romslig entre,  3 gode soverom, stort bad med nisje til vaskemaskin/varmtvannsbereder, og innvendig bod. På hovedplanet er det 1 stort soverom med tilhørende bad og garderoberom, åpen kjøkkenløsning med flott spiseplass hvor du kan nyte utsikten mens du inntar et godt måltid, stue med gode møbleringsmuligheter og utgang til terrasse og hage. Carport og utvendig bod er plassert under balkongen.

Standard

Eneboligen leveres “nøkkelferdig” med ferdig lagt plen og gruset inngangsparti. Kledningen utvendig leveres ferdig malt fra fabrikk. Alle tørre rom innvendig leveres med Boen parkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater i stue/kjøkken,  ferdigmalte MDF plater i alle andre “tørre” rom, profilert listverk og profilerte innerdører. Det leveres flislagte gulv med varmekabler i vindfang, bad leveres med fliser på gulv og vegg, vaskerom leveres med fliser på gulv. Elektriske varmekabler på begge bad samt i vindfang, ellers panelovner og gasspeis i stue.

Skyvedørsgarderober fra Rival på alle soverom. Kjøkkeninnredning fra HTH, integrerte hvitevarer fra Bosch blir levert. Innvendig trapp blir levert med trinn i eik samme type som parketten. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger sørger for frisk luft i ditt nye hjem. Automatisk vannstoppersystem sørger for at vannet stenges automatisk ved lekkasje eller fukt og gir deg samtidig rabatt på forsikringspremien.

Det leveres baderomsinnredning fra Svedbergs på alle bad, dusjvegger og vegghengte toalett.

Tomten

Tomten er på 670 kvm.

Omkostninger

Dokumentavgift beregnes kun av tomteverdi på nye boliger. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt.

Kommer du tidlig inn i prosessen i et nyboligprosjekt, har du muligheter for tilpasninger og tilvalg iht en spesifisert tilvalgsliste

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 419
Gårdsnr: 40
Bruksnr: 533