Om boligen

Modernisert enebolig i funkisstil med stort potensial fra 1967, på total 258m2 (BTA) fordelt på to hovedetasjer, i tillegg til en mellom-etasje. Boligen består i 1.etg. av hall/entre m/skyvedørsgarderobe og åpen trappenedgang, 3 soverom, 1 bad m/separat WC, stort og åpent kjøkken og spisestue, vaskerom m/egen kjøkkeninngang. Isolert garasje på 18m2 i tilknytning vaskerom/kjøkkeninngang, slik at eventuell utvidelse/konvertering av dette området av boligen til en del av p-rom vil være relativt uproblematisk.

Mellom-etasjen er en halvtrapp ned og består hovedsaklig av en stor peisestue på 32m2.
Kjelleretasjen består av et lite oppholdsrom/hall ved trapp, kinorom, et lite og to store lagerrom, fyrrom, matbod og redskaps-/hobbyrom med egen utgangsdør i sokkel.

Eneboligen er delvis renovert og oppgradert i perioden fra 2015 til nå, og noen av oppgraderinger utført i denne tidsperioden er:
– Ny luft-til-vann varmepumpeløsning fra NIBE. Vannbåren gulvvarme i rør i 1.etg. (2017)
– Oppgradert alle flater 1.etg (vegg, gulv, tak) med slette hvitmalte sponplater på vegg (wall2paint), 1-stav heltre eik parkettgulv(BOEN), og mdf takpanel (OPUS) (2017).
– Nytt elektrisk anlegg med økte inntakssikringer (2017)
– Nytt Artigo gummigulv i gang ved inngangsdør (2018)
– Ny skyvedørsgarderobe i gang ved inngangsdør (2018)
– Ny utgangsdør fra Nordan med ID-lock150 smartdørlås og RING smartringeklokke med kamera (2018)
– Åpnet trappeløp ned til mellom- og kjelleretasje, med ny høy takhøyde som knytter etasjene naturlig sammen. (2018)
– Elbillader Easee (2021)
– Ny åpen kjøkkenløsning(2022) fra Norema m/benkeplate heltre eik, Quooker kjøkkenkran med kokende vann direkte i kran, Siemens hvitevarer (helskap frys, helskap kjøl, 90cm induksjon, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin). 40mm heltre eik benkeplate.
– Stor flyttbar kjøkkenøy på hjul, gir høy fleksibilitet i kjøkkenmiljøet, selv når hele familien skal bake eller lage pizza (2022)

Beliggenhet

P A N O R A M A U T S I K T
Denne unike eiendommen ligger innerst i blindvei i Langelandsfaret, har panoramautsikt mot sør-vest og nyter meget gode solforhold sommer som vinter. Her har du muligheten til å sikre deg en enebolig i et veletablert villastrøk på Kongsvinger. Nabo-profilen er meget barnevennlig og bærer preg av et voksent nabolag, med et fredfullt miljø for liten og stor. Her får man Kongsvinger sentrum i umiddelbar nærhet, samtidig som stillheten fra skogen overdøver byens ståk her oppe.

N A T U R E N – R E T T – U T E N F O R
Eiendommen i Langelandsfaret ligger fantastisk til. Den ligger sør-vestvendt så sola skinner på eiendommen fra tidlig morgen til sent på kveld. Kun et steinkast unna turløype/skiløype opp til Bogerfløyta og videre til den lokale skihytta. Om vinteren så lages det skiløyper rett ovenfor eiendommen. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier og skiløyper å teste!

Ø V R E B Y E N – G A M L E B Y E N – F E S T N I N G E N
En kort spasertur fra Langelandsfaret så er dere i ærverdige Øvrebyen med kafeer, butikker i den eldste delen av Kongsvinger. På toppen av Øvrebyen finner dere Kongsvinger festning. Det er verdt ett besøk!

Kongsvinger kommune er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømming, tennis, padel, friidrett, turn, langrenn m.m. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Annet

Tilstøtende tomt for gjeldende enebolig, er en nylig utskilt tomteparsell beregnet for boligforemål med gårds-/bruksnr. 50/213. Som følge av nyetablering på denne tomten, er det planlagt flytting av innkjørsel fra dagens eksisterende plassering i sørøstlig retning, til nordvestlig ende (se skisse).

Nabotomten på 843m2 er godkjent for oppføring av ny enebolig i henhold til areal- og reguleringsplan for området. Eiendommene kan selges samlet etter avtale. Ta gjerne kontakt hvis dette er av interesse.

Det er ingen forkjøpsrett på boligen. Om du ikke har mulighet til å komme på visning, holder jeg gjerne privatvisning. Ta kontakt, så finner vi en tid. Jeg har tegnet boligselgerforsikring, og anbefaler også kjøper å tegne boligkjøperforsikring.

Omkostninger

585 kr (Tinglysingsgebyr skjøte)
585 kr (Tinglysingsgebyr pantedokument)
112 500 kr (Dokumentavgift)
172 kr (Pantattest)
11 900 kr (HELP boligkjøperforsikring (valgfritt))

125 742 kr (Omkostninger totalt)

4 625 742 kr (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Selger er selv ansvarlig for følgende gebyr:

585 kr (Tinglysingsgebyr sikringsobligasjon)