Sander i Sør-Odal – Ny tradisjonell enebolig.

Eneboligen er prosjektert. Oppstart umiddelbart etter kontraktskriving. 

Aurora er et romslig familiehus som er godt å se på og godt å bo i. Vaskerommet er plassert vegg i vegg med hallen, og i det store kjøkkenet kan små og store samles til hyggelige fellesstunder. En sjarmerende terrasse inviterer til grilling og utekos. Huset ble opprinnelig tegnet av en byggmester i Nordbohus, og er siden den gang finpusset i mange år til dagens versjon. En av våre bestselgere hvert eneste år. 

Sander i Sør-Odal kommune er ei stolt bygd som lever med naturen tett på. Her finnes det muligheter for flotte naturopplevelser på sommer så vel som vinterstid. Enten du liker ski på beina, tur i skog og mark, eller båtliv på Glomma så kan Sander tilby det meste. 

Stedet har barnehage og det er kort vei til Skarnes som har barne-, ungdoms- og videregående skole. På Skarnes finner du også en folkehøyskole og de fleste butikker man måtte trenge. Det er også kort vei til Kongsvinger. 

 

Utvendig leveranse

Utvendig kledning:

1 strøk grunning + mellomstrøk

Kledning med mellomstrøk bør, for å få en ferdigbehandlet overflate, påføres minimum 1 strøk etter montering. Dette må gjøres for å dekke kappflater, spikerhull, eventuelle ujevnheter og riper påført under montering. Etterbehandlingen bør skje så snart som mulig og senest innen 2 år etter montering.

Terrassedekke:

CU-impregnert terrassedekke

Innvendig leveranse

Overflate gulv yttergang: 

12 mm laminat

Overflate gulv tørre rom:

13 mm 3-stavs eikeparkett

Overflate gulv baderom:

Keramiske fliser på gulv i våtrom

Overflate vegg baderom:

Baderomsplater

Overflate vegg tørre rom:

Sparklet og malt gipsplate

Hoveddør:

Hoveddør Puccini

Innerdører: 

Lett formpresset dør. Style 03

Innredningspakke bolig:

Nordbohus samarbeider med HTH og Sigdal, og sammen har vi laget innredningspakke for kjøkken, bad og garderobe. Det er ikke tegnet egne kjøkkentegninger til hvert hus, fordi vi vet at hver enkelt kunde ønsker å designe sitt optimale kjøkken sammen med våre leverandører. I innredningspakken til hvert hus er det forsøkt beregnet tilstrekkelig midler til kjøkken, bad og garderobe slik det fremstår på de fargelagte plantegningene på vår nettside. Besøk våre kjøkkensentre og design det kjøkken du ønsker i din nye bolig.

Ildsted: 

Peisovn type DUO 5

Overflate himling:

Sparklet og malt gips i himling

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

  • Lav dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
  • Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper boligen til fastsatt pris.
  • Ingen oppussing. Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.
  • Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader.
  • 1 års befaring av boligen.
  • Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Bare nytt er nytt!
  • Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3415
Gårdsnr: 56
Bruksnr: 235

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=198143541&location=1.22034.20069&location=1.22034.20070&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071