Prosjektets beskrivelse

I nydelige omgivelser på Skarnes bygges det nå seks nye, flotte leiligheter. Kanskje en av dem er ditt nye hjem? Leilighetene består av to 2-roms og fire 3-roms fordelt på to etasjer. Hver leilighet får en garasjeplass med mulighet for montering av elbil-lader, og det er også plass for biler på tomten.

Leilighetene bygges i henhold til TEK17. Her får du smakfull innredning og moderne løsninger som kjøkken fra Aubo, integrerte hvitevarer fra Electrolux, tidløs baderomsinnredning, balansert ventilasjon med varmegjenvinning med mer. Det er forventet ferdigstillelse første kvartal 2022, så her har du fortsatt mulighet til å være med å planlegge drømmeboligen.

Leilighetene har adkomst via felles oppgang, og det er trapp opp til andre etasje. Planløsningen er god i alle leilighetene med entré, bod, bad/vaskerom, stue/kjøkken og ett eller to soverom. Stue/kjøkken har en moderne, åpen løsning med flere innredningsmuligheter. I tillegg får leilighetene tilhørende utvendig bod i felles bodbygg.

Fem leiligheter får markterrasse eller balkong, og fellesområdet får nydelige plenområder med rikelig med boltreplass for de minste. Eiendommen har også umiddelbar nærhet til et hav av fantastiske rekreasjonsmuligheter i marka.

Prosjektet/selskapet/eiendommen

I nydelige omgivelser på Skarnes bygges det nå seks nye, flotte leiligheter. Kanskje en av dem er ditt nye hjem? Leilighetene består av to 2-roms og fire 3-roms fordelt på to etasjer. Hver leilighet får en garasjeplass med mulighet for montering av elbil-lader, og det er også plass for biler på tomten.

Leilighetene bygges i henhold til TEK17. Her får du smakfull innredning og moderne løsninger som kjøkken fra Aubo, integrerte hvitevarer fra Electrolux, tidløs baderomsinnredning, balansert ventilasjon med varmegjenvinning med mer. Det er forventet ferdigstillelse første kvartal 2022, så her har du fortsatt mulighet til å være med å planlegge din leilighet.

Leilighetene har adkomst via felles oppgang, og det er trapp opp til andre etasje. Planløsningen er god i alle leilighetene med entré, bod, bad/vaskerom, stue/kjøkken og ett eller to soverom. Stue/kjøkken har en moderne, åpen løsning med flere innredningsmuligheter. I tillegg får leilighetene tilhørende utvendig bod i felles bodbygg.

Fem leiligheter får markterrasse eller balkong, og fellesområdet får nydelige plenområder med rikelig med boltreplass for de minste. Eiendommen har også umiddelbar nærhet til et hav av fantastiske rekreasjonsmuligheter i marka.

Kort fortalt
– Seks lekre, moderne leiligheter.
– Under oppføring, ferdig tidlig 2022.
– To 2-roms og fire 3-roms leiligheter.
– Moderne og tøff arkitektur.
– Parkering i garasje og på tomt.
– Hver leilighet har en garasjeplass.
– Mulighet for elbil-lader som tilvalg.
– Flott beliggenhet på Skarnes.
– Umiddelbar nærhet til turområder.
– Pent opparbeidet fellesområde.
– Fin boltreplass for de minste.
– Fem leiligheter har solrik uteplass.
– Stue og kjøkken i åpen løsning.
– Nydelige rom med eikeparkett.
– Lekker kjøkkeninnredning fra Aubo.
– Integrerte hvitevarer fra Electrolux.
– Bad med opplegg for vaskemaskin.
– Ett eller to innbydende soverom.
– Lagring i inn- og utvendig bod.
– 200 liters varmtvannsbereder.
– Elanlegg med automatsikringer.
– Balansert vent, varmegjenvinning.
– Oppført i henhold til TEK17.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid

Forventet fremdrift

Det er forventet ferdigstillelse 1.kvartal 2022, så her har du fortsatt mulighet til å være med å planlegge din leilighet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og meget barnevennlig boligområde på Skarnes i Sør-Odal kommune. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, i tillegg til barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også umiddelbar nærhet til populære turstier og fint skogsterreng, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter året rundt.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Damlitjernet med natursti. Det er heller ikke langt til Glomma og Storsjøen, der det finnes badeplasser og mulighet for fiske og båtliv. Legg gjerne turen innom Vardelihytta som byr på kaffe og vafler. Nes kirkeruiner er også et mye besøkt kulturminne i området.

Ca. tre kilometer øst for Skarnes ligger det et flott lekeland for barn, og én kilometer nordøst for Skarnes finner du Sør-Odal idretts- og vannskipark (SIAP). Her er det muligheter for bading, volleyball, fotball, andre sommeraktiviteter, samt aking og oppkjørte skiløyper om vinteren. På Skarnes finner du også svømmehall.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Parken kjøpesenter et variert utvalg. Vormsund, Årnes og Kongsvinger ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. I tillegg er det mulighet for grensehandel i Charlottenberg

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min til Vormsund, 20 min til Kongsvinger, 21 min til Årnes, 42 min til Oslo Lufthavn og 55 min til Charlottenberg.

Fra eiendommen er det kort vei (under 3 km) til Glommasvingen barne- og ungdomsskole, en ny storskole som åpnet høsten 2019. Skarnes videregående skole ligger også i området, og kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte og standard

Overflate gulvflate:
1.Etasje:
Gulv i hall har fliser a type Zeuz Negro 30*60. Bad/vask har fliser a type Feel Grafite 20*20 med nedsenket dusjnisje Kinetic 10*10, eller tilsvarende.
Bod har fliser a type Zeuz Negro 30*30. Øvrige rom har gulv a Eik 3-stavs hvit mix Harmoni, med hvite fot-lister.
2.Etasje:
Hall/Felles areal har lyst gulvbelegg.
Baderom har fliser a type Feel Grafite 20*20 med nedsenket dusjnisje Kinetic 10*10, eller tilsvarende. Vaskerom på leiligheter i 2 etg får våtromsbelegg Øvrige rom har eik 3-stavs hvit mix Harmoni ,med hvite fot-lister.

Entré
Leilighetene får adkomst via felles trappegang. I 3-roms leilighetene er det en fin entré med plass for garderobeskap, og i 2-roms leilighetene er det entré i åpen løsning med kjøkken og stue. Også her er det plass for garderobeskap. Leilighetene får MDF-plater på veggene i alle tørre rom, og det er mulig å velge farge – Minty Breeze, Evening Green, Kalk eller Lin Blå.

Stue
Alle leilighetene får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Rommet blir lyst og fint med parkettgulv, downlights, pent malte vegger og store vinduer. Fra stuedelen blir det utgang til terrasse/balkong fra alle leilighetene bortsett fra 2-romsen i andre etasje.

Kjøkkeninnredning leveres fra Aubo i modell Unik – en lekker innredning med grå, glatte fronter, laminert benkeplate og tilhørende, integrerte hvitevarer. Hvitevarene er fra Electrolux og består av stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryseskap.

Bad/wc/vaskerom
Badet i leilighetene leveres med delikate fliser på gulv og vegger. På gulvet legges det fliser av type Feel Grafite i størrelse 20×20. Veggene får fliser av type Plain Block i størrelse 20×40. I tillegg får badene gulvvarme og downlights.

Det leveres unik, hvit baderomsinnredning fra Aubo med heldekkende servant og hvite underskuffer. Innredningen tilpasses rommet, og over servanten monteres det speil. Badene får også veggmontert toalett og et romslig dusjhjørne. Det er opplegg for vaskemaskin på bad. I tillegg kan det leveres opplegg for vaskemaskin i bod/vaskerom- dette er et tilvalg. Men opplegg på bad fjernes ikke.

Soverom og garderobe
Leilighetene med ett soverom får et lyst, pent rom på 11,4 kvm med god plass for seng og garderobeløsning. Leilighetene med to soverom får to rom på henholdsvis 6,5 og 10,1 kvm. Begge rommene blir praktisk plassert i den ene enden av leiligheten og har plass for seng, skap og/eller annet møblement.

Byggemåte:
Betong plate på mark og isolasjon i plate iht.krav. Resten av bygget er satt opp som trekonstruksjon. Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjonstykkelse som kreves for TEK 17 og utvendig liggende kledning med partier med stående kledning. Kledningen er behandlet i 2 strøk.Flatt tak, mørkegrå folie tekking. Det flate taket leveres med I-bjelker/sperrer og bærende undertak av plater. 3-lags energibesparende vinduer fra Norgesvinduet. Ved inngangsdør til blokka steinlegges det ett lite parti under inngangstak. Det leveres treplatting på mark på de leilighetene i første etasje, mens i andre etasje leveres det balkong, bortsett fra den midterste leiligheten i andre etasje. Etasjeskille mellom etasjene består i trekonstruksjon av Hunton i-bjelker med Takplater av typen takess.

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK’17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Areal

BRA : 53 kvm 2-roms: Entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken.
BRA : 66 kvm 3-roms: Entré, bod, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Parkering

Hver leilighet får en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Garasjene leveres med elektrisk portåpner, og det er mulighet for installasjon av elbil-lader som tilvalg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Boder

Felles bodanlegg med 1 sportsbod per leilighet.

Utstyr

Leilighetene får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme på badet. Det leveres elektriske panelovner i andre oppholdsrom.
Det elektriske anlegget får selvfølgelig automatsikringer, og det monteres 200 liters varmtvannsbereder i bod/vaskerom.

Internett/TV

Boligen blir utstyrt med et trekkerør m/lokk for TV/data/telefon. Kjøpere er selv ansvarlig for bestilling av innstallasjon og tilkobling. Det er tv uttak i stue og tv-stue.

Ventilasjon

Leilighetene balansert ventilasjon med varmegjenvinning, levert av Flexit.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utomhusarealer

Leilighetsbygningen vil ha en moderne, tøff arkitektur som passer fint inn i omgivelsene. Innkjørsel og gårdsplass asfalteres, og eiendommen får også garasjebygg og bodbygninger. Ellers får fellesområdene fin ferdigplen, og leilighetene i første etasje får treplatting. De to største leilighetene i andre etasje får balkong.

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 15.000 ,- av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt. Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Priser

Prisantydning fra 2 150 000 til 2 550 000,-

Stipulerte felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 750 per mnd. per leilighet. Forlag til fellesutgifter følger vedlagt i utkast til budsjett. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte.

Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter vil sipuleres når boligene tas i bruk.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Sør-Odal kommune med en promille på 5. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

Oppgjør

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

Sameiet

Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

Forretningsfører

Forretningsfører vil bestemmes når sameiet er etablert.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Vedtekter

Det er utarbeidet et utkast til egne vedtekter for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgaven.

Pengeheftelser

Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 40 Bnr. 541 i Sør-Odal kommune.
Leiligehetene vil seksjoneres opp og få tildelt seksjonsnummer.

Vei/vann/avløp

Leiligheten vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via offentlig nett. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Reguleringsmessige forhold

Tomten ligger i område , regulert for konsentrert småhusbebyggelse (helårsbolig) og med BYA på 40%. Generelle bestemmelser for området tilsier at bygg skal være av en til to etasjers karakter og tilpasses eksisterende bebyggelse når det kommer til utforming, materialbruk og farger.

Garasjer, uthus og skjermvegger skal tilpasses boligen. Før man kan bygge på tomten skal det sendes inn en situasjonsplan i målestokk 1:500 som viser biloppstillingsplass for 2 biler, søppelstativ, eventuelle gjerder, større forstøtningsmurer og terrengforandringer.

I det området denne tomten ligger kan boliger bygges med flatt tak og opp til 42 graders vinkel. Gesimshøyde er satt til 7 meter over snitt i planert terreng. Skjemmende skjæringer og fyllinger tillates ikke. Der hvor utbygger, i samråd med kommunen, finner det hensiktsmessig, kan garasjer/carporter anlegges med utkjøring parallelt med vei 2 m fra tomtegrense/veiareal.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Konsesjon/odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.
Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Øvrige forbehold

Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.

Salg av kontraktsposisjon

Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50 000,- inkl. mva.

Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

Selge bolig

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3415
Gårdsnr: 40
Bruksnr: 541

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=206191059&location=1.22034.20069&location=1.22034.20070&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071