Ansvarlig megler

Raymond Øverby
Landbruksmegler / Eiendomsmegler MNEF

Kort om eiendommen

39 MODERNE SENTRUMSLEILIGHETER I KONGSVINGER
Endelig er ventetiden over for deg som ønsker en moderne sentrumsleilighet på stasjonssida! Her kan du bo behagelig, praktisk og sentralt rett ved togstasjon og buss, og du har dagligvare, apotek, spisesteder og andre tjenestetilbud i umiddelbar nærhet. Glommengata 3 blir et flott prosjekt med gode kvaliteter og varierte leilighetsløsninger som muliggjør at akkurat du kan finne din drømmebolig!

80% av leilighetene er solgt, men det er fortsatt igjen et variert utvalg av leilighetstyper, men flere av leilighetstypene med bare èn mulighet igjen.Leilighetene selges etter prinsippet “førstemann til mølla”.

Ønsker du ytterligere informasjon om prosjektet ta kontakt med oss/megler for å gjøre en avtale om en uforpliktende boligprat.

Alternativt kan du laste ned digitale versjoner av prospekt, prisliste m.m. ved å besøke prosjektets egen hjemmeside: glommengata3.no . Her vil du også kunne orientere deg i blant de mange ulike leilighetstyper og -størrelser samt finne utfyllende informasjon om salgsstarten.

DOBBELTBOLIGFORSIKRING
Selger har tegnet Dobbeltboligforsikring. Det er kjøper som er dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil kr. 15.000,- pr. mnd. i inntil 9 mnd. dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

LEILIGHETER MED SOL, UTSIKT OG TILGANG TIL SOSIALE AREALER
I Glommengata 3 får alle leilighetene romslig sør- eller vestvendt balkong. Noen av leilighetene får innglasset balkong som forlenger utesesongen, og vi har også to fantastiske toppleiligheter med store private takterrasser.

Alle beboerne har i tillegg tilgang til et parkmessig opparbeidet gårdsrom med grøntarealer, beplantning og lekeområde. I plan 7 befinner det seg en stor takterrasse til felles benyttelse på ca. 60 m2 med flott utsikt både mot Glomma og festningen i nord og lia i sør. Ønsker du å samle storfamilien eller et knippe venner så er det mulig å leie sameiets felleslokale i plan 1.

Det er totalt 39 leiligheter i ulike størrelser og med varierte planløsninger. Alle med god standard, men også med gode tilvalgsmuligheter for de som ønsker å sette sitt personlige preg på leiligheten.

Når du har valgt din leilighet kan du glede deg til en avslappende og praktisk hverdag. Bruk tiden som du vil – med nære og kjære, eller vær fri til å dyrke andre fritidsinteresser!

Vi bygger en god bolig – du gjør den til et godt hjem!

FELLESROM FOR SAMEIET
I plan 1 blir det et lyst og flott fellesrom til bruk for sameiet. Praktisk til for eksempel styremøter og sosiale sammenkomster i sameiet. Tanken er også at det kan leies av beboerne selv til private selskaper og arrangementer. Fellesrommet inneholder anretningskjøkken med integrerte hvitevarer, tilgang til eget toalettrom og direkte adkomst fra trappehus på gateplan.

HVORFOR VELGE NYTT?
Følelsen av å flytte inn i sin egen splitter nye leilighet er helt spesiell. Alt er nytt og fint, og du kan innrede ditt nye hjem i din egen stil. Det er også mulig å sette sitt eget preg på boligen allerede i tilvalgsprosessen. Når du kjøper noe som ikke er bygget ennå har du god tid til å planlegge innredning, forberede flytting og ordne det praktiske. Og ikke minst til å glede deg til å flytte inn i ditt nye hjem!

De nye byggforskriftene (TEK 17) gjør at byggestandarden i nye prosjekter er høy. Vi kan f.eks. nevne at det kreves bedre isolering og det er balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som gir lavere energiforbruk enn i eldre boliger. Bra for miljøet og bra for din lommebok!

Nye boliger har også strenge krav til brannsikkerhet og lydisolering, og de utføres med livsløpsstandard. Det blir mulighet for å velge lader til elbil i tilvalgsprosessen.

Alt er nytt og moderne, og du kan slippe å bruke tid på oppussing i mange år fremover. Det er lave vedlikeholdsutgifter, og du har forutsigbare faste kostnader. Bruk heller tiden på familie og venner, reising eller andre fritidsinteresser.

Visste du forresten at du på nye boliger kun betaler 2,5 prosent av din andel av tomteverdien i dokumentavgift? På brukte enheter må man betale 2,5 prosent av hele kjøpesummen. Her har du altså nok en besparelse.

Det er viktig for oss at våre kunder opplever at de gjør en trygg og god investering – og ikke minst at de får et trygt og godt hjem. Vi er derfor opptatt av at vi skal levere fra oss et kvalitetsprodukt. Dette oppnår vi gjennom et godt samspill mellom god arkitektur, gode materialer og dyktig entreprenør i byggefasen.

Ø.M. Fjeld AS er totalentreprenør for prosjektet. Entreprenørvirksomheten har erfaring helt tilbake til 1948, og har lokal tilknytning. Slagordet “sammen bygger vi” reflekterer at de er en seriøs lagspiller på Indre Østlandet. Ø.M. Fjeld AS har sitt hovedkontor på Kongsvinger, og med regionskontorer på Romerike og Hamar. De har også datterselskapet Wito AS på Skotterud, Evensen & Evensen på Lillehammer og Asker Entreprenør med kontorer i Asker, Hønefoss, Nittedal og Moss.

I tillegg sikrer Bustadoppføringslova dine rettigheter som boligkjøper, og pålegger utbygger noen plikter. For eksempel har du som boligkjøper en lovfestet garanti og reklamasjonsrett på fem år på din nye bolig. Dette gir deg et sterkere rettsvern enn om du kjøper en brukt bolig.

Beliggenhet

Kongsvinger har alt det du trenger av bymessige fasiliteter, og samtidig kort vei til flott omkringliggende natur. Med ny leilighet i Glommengata 3 bor du midt i sentrum med kort avstand til det aller meste. For deg som pendler er beliggenheten rett ved tog/buss meget praktisk, så for noen kan det kanskje være aktuelt å droppe bilen helt.

I umiddelbar nærhet finner du også dagligvare, apotek, bank, spisesteder og en rekke andre tjenestetilbud. Det er korte avstander til friluftsområder ved Puttara og Bæreia, eller bare ta en tur over brua og gå langs den populære strandpromenaden ved idylliske Glomma. Nordsiden av byen tilbyr kino/ teater, bibliotek, ungdomsskole og videregående skole. Der har man også Kongssenteret, svømmehall, Byparken med populær lekeplass og ny skatepark.

Ønsker du et større utvalg av disse tilbudene er Oslo med sitt omfang en drøy times reise unna.

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=179705781&location=1.22034.20069&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071&sort=PUBLISHED_DESC