Kort om eiendommen

Velkommen til Bergvegen. Prosjektet består av 2 stk 4-mannsboliger med 4 boenheter i hver med tilhørende garasje og utebod. Det er 2 leiligheter på bakkeplan og 2 leiligheter i 2. etasje i hver 4-mannsbolig. Boligene selges som selveierboliger som seksjoneres i et selveierlag.

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Standard

Følgende leveres:
Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite fronter. Demping på skuffer. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos Boligkonsulent.

Bad/vask leveres med 90 cm baderomsinnredning på bad, hvit heldekkende servant og skuffer med hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.
Dusjdører er 90 x 90 cm. i herdet glass med sving. Hvitt vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Membran og 25 x 40 cm hvit matte fliser på vegger. Membran og fliser på gulv i fargen mørk grå, 20 x 20 cm.

Vegger, tak og gulv
Vegger i gang, innvendig bod, begge soverom og stue/kjøkken leveres med hvite kostmalte panelplater type skygge fra huntonit. Vegger på bad/vask leveres med 25 x 40 hvit matte veggfliser.
Alle himlinger leveres sparklet og malt gips for en slett overflate. (på våtrom bruke våtromsmaling som kan vaskes. I øvrige rom brukes en matt maling som ikke er vaskbar) 3-stavs eikeparkett leveres på gulv i alle soverom, stue/kjøkken og deler av entre’.
På deler av gulv i entre’ leveres Moskus/Mamut 12 laminat. På gulv i bad/vask leveres fliser i fargen mørk grå i størrelsen 20 x 20 cm. På bod leveres våtromsbelegg på gulv.
Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med mulighet for å låse innvendig. Innvendige leveres hvite ett-speils dører, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt.

Balkonger/plattinger
Alle leilighetene leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i impregnert treverk. På balkonger legges gulv av impregnert treverk. Plattinger på bakkeplan bygges av impregnert treverk. Platting til inngangsparti på leilighetene i 1. etg. får impregnert treverk.

Fasader på bygget
Yttervegger leveres med mørk kledning av tre. Kledningen er av typen Royal impregnert. Det betyr at kledningen trenger sjeldnere etterbehandling enn grunnet/beiset kledning. Denne trenger ikke etterbehandles før om 6- 15 år ifølge produsent. Tak leveres med betongtakstein. Det leveres 3-lags vinduer, ytterdører og balkongdører i fargen hvit S0502-Y. Takrenner, nedløp og blikk leveres i sølv farge. Endelig farge på kledning, omramminger og søyler avklares i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Parkering
Alle leiligheter har en stk. garasjeplass og utvendig bod. Det opparbeides videre totalt 4 stk. parkeringer som er ment for gjester. Se skissert situasjonsplan.

Utomhus
Adkomstveg er asfaltert, gårdsplass asfalteres, gulv i garasje og bod er med støpt betong. Grøntområder opparbeides som plenarealer som tilsåes. Dette utføres så snart sesongen tillater det. BoligPartner bestiller avfallsdunker, disse får anvist plass før innsending av byggemeldingen.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert over 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Oppvarming

Det leveres pipe og peisovn samt elektriske varmekabler i gulv med fliser. Ønskes det varmovner montert på vegg så fåes det på forespørsel til boligkonsulent.

Beliggenhet

Bergvegen ligger kun noe hundre meter fra Skarnes sentrum. Der finner du butikker, spisesteder, togstasjon, frisører, legesenter og Rådhus for å nevne noe. Skarnes har også en helt ny barne og ungdomskole som heter Glommasvingen. Denne ble åpnet i august 2019. Skarnes videregående skole ligger også rett ved.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Kjøpsbetingelser

Følgende betalingsbetingelser:
10% av kjøpesum forfaller ved igangsetting av grave/grunnarbeider.
90% av kjøpesum ved overtakelse av ny leilighet.

Vei, vann og kloakk

Offentlig vann og avløp.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Det tas forbehold om salg av 2 leiligheter og endelig byggegodkjennelse av byggningsmyndigheter (Sør-Odal Kommune)

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter er estimert til å være ca kr 1 000,- pr mnd. Denne dekker fremtidig vedlikehold som utvendig beising av 4-mannsboligen, boder og garasjeanlegg, forsikring av 4- mannsboligen, brøyting og strøing av felles veier og plasser, plenklipping av fellesområder etc.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3415
Gårdsnr: 41
Bruksnr: 579