Kort om eiendommen

Velkommen til Bergvegen. Prosjektet består av totalt en 2-mannsbolig med totalt 2 boenheter med tilhørende garasje og utebod. Hver halvpart har inngang på bakkeplan samt innredet loft. Boligene selges som selveierboliger som seksjoneres i et lite selveierlag.

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Innhold

Hver halvpart får kjøkkeninnredning fra Norema med hvite fronter. Demping på skuffer. Muligheter for valg av fronter og benkeplater. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos Boligkonsulent.

Begge bad leveres med 60 cm baderomsinnredning, hvit heldekkende servant og skuffer med hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på badet i hovedplan.
Dusjdører er 90 x 90 cm. i herdet glass med sving. Hvit vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Membran og 25 x 40 cm hvit matte fliser på vegger. Membran og fliser på gulv i fargen mørk grå, 20 x 20 cm.

Vegger, tak og gulv
Vegger i gang, innvendig bod, alle 4 soverom og stue/kjøkken leveres med hvite kostmalte panelplater type Skygge fra huntonit. Vegger på begge bad leveres med 25 x 40 hvit matte veggfliser.
Alle himlinger leveres med malte himlingsplater fra Huntonit. Det leveres 3-stavs eikeparkett på gulv i alle soverom, stue/kjøkken, gang og til begge boder i loftsplan.
På gulv i entre’ leveres fliser med varmekabler under. På gulv i begge bad leveres fliser i fargen mørk grå i størrelsen 20 x 20 cm. På bod leveres våtromsbelegg på gulv.
Det leveres hvite gulv- og taklister.

Dører og vinduer
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent låsesystem fra Yale doorman. Balkongdør leveres hvit med mulighet for å låse innvendig. Innvendige leveres hvite dører type Visjon 1 fra Kloppen trevare, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt.

Balkonger/plattinger
Hver halvpart får levert plattinger som bygges av impregnert treverk. Platting leveres også til inngangsparti med impregnert treverk.

Fasader på bygget
Yttervegger leveres med overflatebehandlet kledning av tre. Kledningen er behandlet fra fabrikk med ett produkt som kalles Ultimalt. Den behøver ikke etterbehandles før 5 år etter montering. Utvendig tak leveres med betongtakstein i fargen grå. Det leveres 3-lags vinduer, ytterdører og balkongdører i fargen hvit S0502-Y. Takrenner, nedløp og blikk leveres i sølv farge. Endelig farge på kledning, omramminger og søyler avklares i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Parkering
Hver halvpart har 1 stk. garasjeplass, utvendig bod samt en ekstra parkeringsplass.

Utomhus
Adkomstveg og gårdsplass gruset opp. Gulv i garasje og bod er med støpt betong. Grøntområder opparbeides som plenarealer som tilsåes. Dette utføres så snart sesongen tillater det. BoligPartner bestiller avfallsdunker så disse får anvist plass til innflytting.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert over 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge. BoligPartner Kongsvinger ble etablert i 2018. Vi har bygd mange boliger etter åpningen og omsetter for ca 50 mill per år.

Oppvarming

Det leveres pipe og peisovn samt elektriske varmekabler i gulv med fliser. Ønskes det varmeovner montert på vegg så kan du henvende deg til boligkonsulent for tilbud på dette.

Beliggenhet

Bergvegen ligger kun noe hundre meter fra Skarnes sentrum. Der finner du butikker, spisesteder, togstasjon, frisører, legesenter og Rådhus for å nevne noe. Skarnes har også en helt ny barne og ungdomskole som heter Glommasvingen. Denne ble åpnet i august 2019. Skarnes videregående skole ligger også rett ved.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på felles eiendom.

Kjøpsbetingelser

Det betales 10% av kontraktsummen ved igangsetting av grunnarbeidene for boligen. Resterende 90% betales ved overtakelse av boligen.

Regulering

Greina fra 2004.

Vei, vann og kloakk

Offentlig vann og kloakk.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Felleskostnader inkluderer

Det er ikke beregnet noen fellesutgifter. Hvis beboerne ønsker så kan de etablere ett selveierlag som styrer snømåking, strøing, plenklipping og fremtidig vedlikehold av hele 2-mannsboligen. BoligPartner kan være behjelpelige med å lage fellesbestemmelser hvis ønskelig.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3415
Gårdsnr: 41
Bruksnr: 584

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=199453809&location=1.22034.20069&location=1.22034.20070&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071