Beliggenhet

Eiendommens nærområde
Eiendommen har en god og barnevennlig beliggenhet på det veletablerte Tronbølfeltet på Skarnes. Ospelivegen er blindvei og dermed er det lite trafikk forbi eiendommen. Bare en kort gårtur fra boligen kommer man rett ut i store og flotte skog- og friluftsområder, bl.a. Damlitjernet med fine turmuligheter. Det er også kort vei til Skarnes aktivitetspark hvor det er vannskiarena, Skarnes lekeland tilbyr aktiviteter for barna.

Skoler og barnehager
Det er kort vei til barnehage og skole. Nye Glommasvingen skole som stod ferdig i 2019 med 1.-10. trinn. Flere barnehager i kort avstand fra boligen

Servicetilbud, transport og kollektivtransport
Man kommer seg raskt til Skarnes sentrum hvor man finner det meste av hva man trenger av servicetilbud slik som matbutikker, spisesteder og forretninger. Fra Skarnes togstasjon kommer man enkelt med tog med timesavganger til Oslo og Asker. 

Til Oslo sentrum er det ca. 75km, med bil er man der på en drøy time, Gardermoen er ca. 50km unna, ca. 25 km til Kongsvinger hvor man har et stort tilbud av servicetilbud og aktiviteter. Her finner man svømmehall, ishall, sykehus, kjøpesenter, togstasjon, mm.

Beskrivelse

Enebolig med stor og solfylt tomt med alt på et plan og gjennomgående store og romslige rom. Huset består av vindfang, 3 soverom hvorav et med utgang til terrasse, stor stue hvor man har direkte utgang til terrasse og videre ut i hagen. Stuen har plassmurt vedfyrt peis, store vinduer som slipper inn godt med lys. Kjøkken i tilknytning til stuen. Eget vaskerom med egen inngang, bad og separat wc-rom.
Det er tilgang ned i krypkjeller med nedgang fra bod innvendig. 

Stor og praktisk garasje med elektrisk port, stor bod og carport på siden. 

Kommunale opplysninger

Eiendommen er tilknyttet offentlig veg, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger.
Private ledninger vedlikeholdes for eiers regning, evt. private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, vann/avløp, renovasjon, feiing/tilsyn. Faktureres kvartalsvis.
Det er pålagt fra Sør-Odal kommune at det installeres vannmåler, dette vil bli besørget av nåværende eier. Vann/avløp betales da etter forbruk. Faktureres forskuddsvis for så å bli avregnet.
Eiendomsskatt er 4 promille.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til Boligbebyggelse – Nåværende
Reguleringsplan for Skarnes vedtatt 19.09.1975.

Visningsinfo

På oppsatte visningsdato er det kun påmelding. Dette pga. covidsituasjonen.
Huset vises gjerne frem på andre datoer/tidspunkt, dersom dette skulle passe bedre. Ta gjerne kontakt!

Overtakelse

Eiendommen står tom og kan overtas snarlig og overleveres slik den fremstår på visning.

Bud og oppgjør

Alle bud sendes inn og dokumenteres skriftlig. Kontrakt og oppgjør foretas igjennom megler eller advokatforetak.

Av kjøpesummen betales 2.5% dokumentavgift til staten, samt tinglysingsgebyr av skjøte og evt. pantedokument. Dette er regnet inn i totalsummen nevnt over.

Beskaffenhet

Stor tomt på 1.2 mål bestående av diverse beplantning og gruset innkjørsel.

Vesentlige opplysninger

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og i god teknisk stand, men har behov for modernisering for å nå dagens standard.
I forbindelse med salget er det utarbeidet en boligsalgsrapport som beskriver bygningsmassen tilstandsgrader(TG) 1-3 (grønn til rød) hvor TG1 er best og TG3 er dårligst. Det anbefales at interessenter leser og setter seg inn i denne. Det er ikke foretatt energimerking og oppvarmingskarakter av eiendommen og således legges oransje G til grunn.

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=215991094