Kort om eiendommen

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Velkommen til Haugårds veg!
BoligPartner har utviklet denne 6-mannsboligen for å kunne være en bolig for alle. Leilighetene er 2-roms, 3-roms og 4-roms. De koster fra kr 1 990 000,- til kr 2 990 000,- . Egen garasjeplass og sportsbod er inkludert i prisen. Felleskostnader er stipulert til kr 650,- Dette dekker fremtidig vedlikehold som maling av 6-mannsboligen, snøbrøyting/strøing, plenklipping, forsikring etc.

Innhold

Vegger, tak og gulv:
Vegger i gang/entre, innvendig bod, soverom og stue/kjøkken leveres med kostmalte panelplater type skygge fra Hunonitt. Vegger på bad/vask leveres med 25 x 40 hvit matte veggfliser.
Alle himlinger leveres sparklet og malt gips for en slett overflate. På gulv leveres følgende: 3-stavs eik parkett i soverom og stue/kjøkken.
I gang/entre leveres Moskus/Mamut 12 laminat. Gulv i bod leveres med våtromsbelegg. Gulv i bad/vask leveres fliser i fargen mørk grå i størrelsen 20 x 20 cm.
Det leveres hvite gulv- og taklister.

Dører og vinduer:
Inngangsdører til boligene leveres i fargen blå med 3 små vinduer. Godkjent sylinderlås. Det leveres 3-lags vinduer og balkongdører i fargen hvit S0502-Y.

Bad/vask leveres med:
60 eller 90 cm baderomsinnredning på bad, hvit heldekkende servant og skuffer med hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel.
Dusjdører er 90 x 90 cm. i herdet glass. Hvitt vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Membran og 25 x 40 cm hvit matte fliser på vegger. Membran og fliser på gulv i fargen mørk grå eller lys grå, 20 x 20 cm.

Innvendige dører, vinduer og lister:
Innvendige leveres hvite ett-speils dører, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister rundt vinduer og dører leveres hvitmalt.

Fasader på bygget:
Yttervegger leveres med tre-kledning. Tre-kledningen leveres Ultimalt fra leverandør. Denne trenger ikke etterbehandles før etter 5 år ifølge produsent. Yttertak leveres med takstein fra Benders. Takrenner, nedløp og blikk leveres i sølv farge. Endelig farge på kledning, omramminger og søyler avklares i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Balkonger/plattinger:
Alle leilighetene leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger utføres i impregnert treverk. På balkonger legges gulv av impregnert treverk. Gulvene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvet etter regnvær og snøsmelting. Plattinger bygges av impregnert treverk. Platting til inngangsparti på leilighetene i 1. etg. bygges opp av impregnert trevirke.

Garasje/p-plass:
Garasje leveres med elektrisk port til hver, sportsbod med dør fra garasje.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Beliggenhet

Haugårds veg ligger midt i Skotterud sentrum.

Adkomst

Kjør inn til Skotterud fra Riksvei 2. Kjør til Skotterud sentrum. Tomten er skiltet fra Rådhusvegen.

Parkeringsforhold

På egen tomt

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesum forfaller ved oppstart av grunnarbeider og 90% av kjøpesum ved overtakelse av leiligheten.

Beskaffenhet

Tomten er ferdig fradelt.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgifter dekker fremtidig maling av 6-mannsboligen, garasje, snømåking/strøing, plenklipping og forsikring av byggene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3416
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 712

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=166623870&location=1.22034.20069&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071&location=1.22034.20070&sort=PUBLISHED_DESC