Kort om eiendommen

Byggeklar tomt med kommunalt vann og kloakk rett i nærheten. Her kan du bygge deg ett helt nytt drømmehus på en rimelig tomt. Tomten grenser til en liten tomt til som kan kjøpes med hvis ønskelig.

Beskrivelse

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Tomten må bebygges med hus fra boligleverandøren BoligPartner. Bestill hus-katalog via https://boligpartner.no/salgskontor/hedmark/boligpartner-kongsvinger
Tomten er skrånende så hus med sokkeletasje er anbefalt.

Adkomst

Kjør fylkesveg 175 fra Kongsvinger eller Sander/Skarnes. Kjør inn på Heibergvegen og følg denne ca 1,6 km. Tomten er merket med skilt og ligger på høyre side.

Regulering

Tomten ligger i LNF/R område. Spredt boligbebyggelse. Til info så er Kommuneplanen under revidering.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om tomten og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av eiendommen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig.

Forbehold

Det tas forbehold om avkjøringstillatelse ved byggemelding.

Omkostninger

kr 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 6 250,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
kr 6 250,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
——————————————————–
kr 256 250,- (Totalpris inkl omkostninger)

I tillegg til kjøpesum og dokumentavgift tilkommer tinglysningsomkostninger og panteavgift. Til sammen vi tomten inkl omkostninger komme på ca kr. 260 000,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3415
Gårdsnr: 63
Bruksnr: 71

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=158622824