Innhold

1.etg. Hall, fire soverom, bad/vaskerom, bod og walk-in.
2.etg. Stue, kjøkken, bad og soverom/kontor.

Carport med tilhørende sportsbod og tekniskrom.

Standard

I Spiksetsvingen skal det nå settes opp en ny enebolig. Boligene bygges etter gjeldende regelverk, med smakfull innredning og moderne løsninger. Her får du blant annet, balansert ventilasjon, Vinylparkett, bad og kjøkken fra Nordsjø m.m. Boligen får carport med bod, og over carporten blir det en stor, solrik terrasse.

Boligen får samme fine planløsning over to etasjer. Inngangspartiet ligger i forbindelse med carporten og er overbygd, og en romslg hall ønsker deg velkommen inn. Første etasje har kombinert bad/vaskerom, koselig og fire pene soverom, hvorav ett har walk-in. I andre etasje er det bad, soverom/kontor, stue og kjøkken. Stue og kjøkken blir i åpen løsning, og rommet får stemningsfull peisovn og utgang til terrasse.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Entre:
Boligen får et trivelig, overbygd inngangsparti i forbindelse med carporten, så her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. En åpen hall ønsker deg velkommen, og rommet har plass til skap eller annen garderobeløsning. Gulvet får fliser 20 x 20 og elektrisk gulvvarme. Veggene får ferdigmalte plater. Fra hallen er det trapp opp til andre etasje. Det leveres trapp av type stryntrapp Fauna eller tilsvarende, hvitmalte vanger, gelender, rekkverk og håndlist. Trinn leveres i toning av eik.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger med en åpen løsning mot stuen, og med utsikt over landskapet. Rommet får vinylparkett og ferdigmalt hunonit fokus, perle/skygge kostemalte plater på vegger.
Det leveres høykvalitets kjøkkeninnredning fra Nordsjøkjøkken i Riga natur eikefiner i kombinasjon med sort. Integrert ovn og micro i høyskap. Koketopp på kjøkkenøy med benkeplate og skuffeseksjoner. Elektrisk gulvvarme. Alle hvitevarer er inkludert.

Bad:
Boligen får kombinert bad og vaskerom i 1.etg. samt bad i 2.etg.
Bad/vaskerom på ca 10,08 kvm med tilgang fra hall. Dusjhjørnet med innfellbare glassdører, dusjgarnityr, servantinnredning, gulvstående toalett og opplegg til vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme.

Bad i 2.etg på ca 6,06kvm. Dusjhjørnet med glassdør, dusjgarnityr, dobbel servantinnredning og gulvstående toalett.
Leveres med flis på gulv, 20 x 20. Baderomsplater Fibo tresbo Fortissimo HG hvite tile, eller tilsvarende. Ferdigmalt panel i himlinger. Baderomsinnredning fra Nordsjø. Elektrisk gulvvarme.

Stue:
Stuen med den åpne kjøkkenløsningen utgjør et åpent og sosialt allrom – Husets hjerte.
Her det god plass til sofagruppe ved peisen og et romslig spisebord utenfor kjøkkenet. Fra stuen har en også utgang til en svært romslig og solrik terrasse. Stuen får i likhet med kjøkkenet vinylparkett og ferdigmalt hunonit fokus, perle/skygge kostemalte plater på vegger. Hvitmalt listverk, valgfritt profilerte eller glatte. Ferdigmalte hvite karmer og foringer rundt vinduene.

Soverom og garderobe:
Boligen får fire lyse, pene soverom i første etasje, med vinylparkett og perle/skygge kostemalte plater på vegger. Soverommene i første etasje blir på 8,42, 8,42, 10,34 og 11,86 kvm. Soverom/kontor i annen etasje blir på 10,34 kvm. Så alle soverommene får plass til seng, pult og garderobeløsninger med mer. Garderobeskap er ikke inkludert i leveransen, men kan leveres som tilvalg. Det er også plass for garderobeskap i entreen, og boligen har både inn- og utvendig bod.

Beliggenhet

Beliggende i landlige omgivelser i Spiksetgrenda på Ullern med åpen og fin utsikt utover landskapet. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Ca to km til barnehage og ca fire km til Skarnes med skoler, forretninger, spisesteder, offentlige kontorer m.m. Kun ca fire km til nye Glommasvingen stor skole.
Sør-Odal kommune har flere fine attraksjoner, som f.eks. Skarnes lekeland med fine opplevelser for de minste, aktivitetspark SIAP med vannskiarena, galleri Lyshuset, Odalstunet med et levende bygdemuseum og mye mer. Kort vei til bussholdeplass. Ca 25 km til Kongsvinger, ca 33 km til Jessheim, ca 44 km til Gardermoen og ca 70 km til Oslo.

Det er planlagt ny E16 fra Kongsvinger til E6. Veiens trase er fortsatt uklart.

Bebyggelse

Områdset består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk. Det er planlagt videre utbygging i området.

Adkomst

Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

Byggemåte

Prosjektet bygges med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder. Boligen vil få en meget god standard og oppleves med et godt inneklima. Leveranser utføres i henhold til gjelende forskrifter. Teknisk forskrift TEK’17 er gjeldende for dette prosjektet.

Støpt såle på grunn. Vegger i reisverk med 250mm tykkelse, kledning vil bli Brun Royal impregnert 19×148 dobbeltfals bordkledning. Flatt tak med membran og kompakt isolasjon. Takrenner leveres valgfritt i sort eller hvit. Ferdigmalte kvalitetsvinduer og balkongdører. Energiaglass med lakkerte aluminimumsprosser. Ferdigmalte hvite foringer. Ferdigmalt ytterdør type Horisont fra Bindalsbruket, evt Michigan fra Swedoor eller tilsvarende. Innervegger leveren med 98 mm reisverk. Isolasjon i alle vegger og himlinger.
Det leveres stålpipe og en peisovn i stuen.

Alle byggesett produseres i Norge.

Areal

1.et: 80 Bra
2.et: 80 Bra
Carport/overbygg: 65 kvm
Sportsbod: 16 kvm

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høy vikringsgrad. Ventilasjonsrør legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og avtalen skal redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene.

Tomten


Tomten leveres med ferdig plen og gårdsplass med hagesingel.

Parkering

Romslig carport med plass til to biler. Samt oppstillingsplass på gruset gårdsplass.

Vei/vann/avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann.
Eiendommen vil få eget Biovac system.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter blir fastsatt ved ferdigstillelse.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter, støm, forsikring,

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det vil bli utstedt ferdigattest ved ferdigstillelse av eiendommen.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Reguleringsmessige forhold

Spredt boligbebyggelse (LNFB2) – Fremtidig Kommuneplan.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 81 Bnr. 111 i Sør-Odal kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Forbehold

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter x % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

Omkostninger

5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 000,- (Dokumentavgift (Av tomteverdi 360.000,-))

10 342,- (Omkostninger totalt)

5 960 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3415
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 111

https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=200640310&location=1.22034.20069&location=1.22034.20070&location=1.22034.20062&location=1.22034.20067&location=1.22034.20068&location=1.22034.20071