Ansvarlig megler

Raymond Øverby
Landbruksmegler / Eiendomsmegler MNEF

Kort om eiendommen

UNIK TOPPLEILIGHET I KONGSVINGER SENTRUM
Endelig er ventetiden over for deg som ønsker en unik toppleilighet på hele 153 kvm. BRA / 151 kvm. P-ROM på stasjonssida!

Leilighet 701 i Glommengata 3 er en suveren toppleilighet med 2 fantastiske takterrasser og vidstrakt utsikt. 3 gode soverom, 2 bad og separat vaskerom. Hovedsoverommet har tilhørende bad og walk-in garderobe, og utgang til vestvendt takterrasse. Svært romslig stue- og kjøkkensone med flott utsikt og gode lysforhold. Skyvedør ut til gedigen takterrasse mot sør, samt dør ut til vestvendt takterrasse. I tillegg egen separat TV-stue med fantastisk utsikt og skyvedør til den vestvendte takterrassen. Til leiligheten medfølger 2 p-plasser i felles parkeringsplan.

Her kan du bo behagelig, praktisk og sentralt rett ved togstasjon og buss, og du har dagligvare, apotek, spisesteder og andre tjenestetilbud i umiddelbar nærhet.

Glommengata 3 blir et flott prosjekt med gode kvaliteter og varierte leilighetsløsninger som muliggjør at akkurat du kan finne din drømmebolig!

Salget er i gang, og leiligheten selges etter prinsippet “førstemann til mølla”.

Ønsker du ytterligere informasjon om leiligheten ta kontakt med oss/megler for å gjøre en avtale om en uforpliktende boligprat.

På hjemmesiden glommengata3.no kan du laste ned digitale versjoner av prospekt, prisliste m.m. Her vil du også kunne orientere deg i blant flere ulike leilighetstyper og -størrelser.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 72
Bruksnr: 48