Kort om eiendommen

Denne unike tomten i Langelandsfaret har panoramautsikt mot sør-vest!
Her har du muligheten til å sikre deg en tomt i ett etablert villastrøk på Kongsvinger. Langelandsfaret bader i sol fra morgen til sent på kveld. Denne eiendommen skrår mot sør så her kan vi planlegge sammen ett hus som har sokkel. Gå gjerne inn på boligpartner.no og se på noe av det vi har og tilby. Hvis du ikke finner noe så har vi ansatt dyktige arkitekter som tegner det du ønsker. Ta kontakt for en avtale om en befaring på tomten eller ett møte på vårt kontor.

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Beliggenhet

Tomten i Langelandsfaret ligger fantastisk til. Den ligger sør-vestvendt så sola skinner på eiendommen fra tidlig morgen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til opp til Bogerfløyta. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett ovenfor eiendommen. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur. En kort spasertur fra Langelandsfaret så er dere i erverdige Øvrebyen med kafeer, butikker i den eldste delen av Kongsvinger. På toppen av Øvrebyen finner dere Kongsvinger festning. Det er verdt ett besøk!
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Langeland barneskole ligger i gangavstand og Kongsvinger Ungdomskole (KUSK) er en kort sykkeltur unna. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca 1 kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Parkeringsforhold

På egen tomt

Diverse

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert over 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har over 50 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.
Dette prospektet er ment som en orientering om tomten og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Tomten selges med byggeplikt fra BoligPartner.

Omkostninger

kr 1 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 37 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
kr 37 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
——————————————————–
kr 1 537 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 202,-

Andre omkostninger:
Dette tilkommer ved oppstart av bygging av ett nytt hus på tomten.
1. Tilkobling for vann- og avløp, kr. 16 000,-
2. Tilkobling av strøm, ca kr. 10 000,-
3. Tilkobling fiber/bredbåndsleverandør. Dette er avhengig av hvem leverandør en velger.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 50
Bruksnr: 213

Kommunenr: 3401
Gårdsnr: 50
Bruksnr: 12

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=183734253