Studietilbud

Hvilke studiemuligheter finner du i Kongsvingerregionen?

Høgskolesenteret i Kongsvinger har i mange år vært en stødig tilbyder av høyere utdanning i Kongsvingerregionen. Høgskolesenteret, som er del av Høgskolen i Innlandet, har utdannet sykepleiere, lærere, økonomer og vernepleiere, og holdt en rekke kurs for næringslivet og den offentlige forvaltningen gjennom flere år. Disse studiene er viktig for skolen og vil være tilbud som institusjonen fortsetter å utvikle i fremtiden.

De siste årene har Høgskolesenteret valgt å ta høyere utdanning i Kongsvinger til et nytt nivå. Sammen med flere aktører har skolen utviklet to unike studier med nasjonale ambisjoner. Resultatet av dette er at du nå kan nå ta en fremtidsrettet, unik og relevant utdanning innen digital ledelse og business analytics og bærekraftsøkonomi ved Høgskolesenteret i Kongsvinger. Høgskolen tilbyr fleksible utdanninger og skreddersydde kompetansehevingstiltak. Både som kortere kurs eller lengre etter- og videreutdanning med eller uten studiepoeng. Se oversikt over tilbudene her.

Sentral beliggenhet og moderne undervisningslokaler

Som student i Kongsvinger vil du få tilgang på nyoppussede og moderne undervisningsfasiliteter midt i Kongsvinger sentrum. I nærområdet finner du biblioteket, butikker, kafeer og restauranter, kino, svømmehall og treningsfasiliteter. Studenthuset ligger noen steinkast unna skolen.

 

Høgskolen i Kongsvinger får støtte fra kommunene i Kongsvingerregionen, Hedmark Fylkeskommune og Sparebankstiftelsen Hedmark.

Nyttige lenker:

Kontakt Høgskolestiftelsen