I Kongsvingerregionens julekalender utfordret vi våre Facebook-følgere på hvor godt de kjenner arbeidsmarkedet i Kongsvingerregionen. Flere hundre har vist engasjement. Takk til alle som har deltatt.

Fire heldige deltakere premieres for sitt engasjement:

Linda Marie Skjelin vinner én natt for to personer i snakkisen Pan tretopphytter i Kongsvingerregionen. Premien har en totalverdi på kr. 4.600,-. Overnatting gjelder kun for én natt i ukedager mellom søndag og torsdag utenom ferie- og helligdager. Premien kan altså IKKE tas ut i juleferie, vinterferie, påskeferie, sommerferie, høstferie eller på røde dager. Premien må løses ut i løpet av år 2020.

Line Fladberg Ellinghaugen er vinneren av et gavekort på kr 300,- i skobutikken Tagyourshoes på Flisa i Kongsvingerregionen.

Liv-Undis Mannsverk er vinner av gavekort på Kongssenteret i Kongsvinger til en verdi av kr. 400,-

Svein Holm er vinner av gavekort på Kongssenteret i Kongsvinger til en verdi av kr. 400,-

Vi gratulerer!

Følg gjerne Kongsvingerregionen i sosiale medier og bli med på Norges største reunion lørdag 1. februar. Den dagen kan du ta med deg familie eller venner og bli bedre kjent med alle tilbudene regionen har på by på. På dagtid vil næringslivet, kommunene, lag og foreninger fra hele Kongsvingerregionen stå på stand på Sentrum videregående skole i Kongsvinger. På kvelden arrangerer vi en skikkelig reunionsfest i Kongsvingerhallen. Les mer om opplegget her: https://kongsvingerregionen.no/norges-storste-reunion/. Søndag 2. februar arrangeres vinterfestivalen på Kongsvinger.

Luke 1

Denne bedriften har laget gull av jordepler siden 1936 og har et tett samarbeid med 86 norske bønder. Hvilken bedrift i Kongsvingerregionen snakker vi om?

Maarud

Luke 2

I denne bedriften går man på jobb for å redde viktige data for ulykkelige kunder med datahavari. Hvilken bedrift i vår region er det som er kjent som nasjonale eksperter innen datarekonstruksjon, dataetterforskning og datasletting?

Ibas Ontrack

Luke 3

Hvor i regionen ble bildet tatt for lang tid tilbake og hvilken bank holder fortsatt til her?

Grue Sparebank

Luke 4

Hvor finner man hovedkontoret til dette entreprenørselskapet og hva står bokstavene ØMF for?

Ø.M Fjeld – Øivind Martin Fjeld

Luke 5

Denne bedriften videreforedler årlig nesten 1.100.000 kubikkmeter tømmer fra norske, miljøsertifiserte skoger. Tre av bedriftens åtte produksjonsavdelinger holder til i Grue, Sør-Odal og Kongsvinger. Hvilken bedrift snakker vi om?

Bergene Holm

Luke 6

Den over 140 år gamle finansinstitusjonen flytter hovedkontoret inn i snakkisbygget «Samling» i 2020. Hvilken bedrift snakker vi om?

Odal Sparebank

Luke 7

Bedriften ble startet av brødre Tjugum med navnet Rescon i 1975. Hvilken bedrift snakker vi om? Visste du at? Selskapet nærmer seg i dag en milliardomsetning og søker kontinuerlig etter kompetente medarbeidere for eksempel kjemi- og byggingeniører.

Mapei

Luke 8

Denne fabrikken produserer plastbeholdere og holder til på SIVA i Kongsvinger. Selskapet satser tungt i regionen og senest i august utvidet de sine produksjonslokaler med en kostnadsramme på om lag 80 millioner kroner. Hvilken bedrift snakker vi om?

Schütz

Luke 9

Glåmdalen ble grunnlagt så tidlig som i 1885 av radikale venstre-folk og siden da har avisen vært formidler av lokale nyheter til befolkningen i Kongsvingerregionen. I dagens spørsmål har vi skjult noe i Glåmdalen logo - ser du hva som mangler?

Trestokker

Luke 10

Hvilken bedrift i Kongsvingerregionen er landskjent for å selge turkise gravemaskiner fra Kolbeko?

Entrack

Luke 11

Denne bedriften har hovedkontor på Skotterud, omsatte i 2018 for ca 226 millioner kroner, og har effektivisert og automatisert trelastproduksjonen betydelig de siste årene. Hvilken bedrift snakker vi om?

ESAS

Luke 12

Denne bedriften har røtter i Solør-traktene tilbake til 1756 og siden da har bedriften utviklet seg til en aktiv, høyteknologisk og konkurransedyktig familiebedrift som lever av og med skogen. Hvilken bedrift i Kongsvingerregionen snakker vi om?

Bredesen Opseth

Luke 13

Jac Jacobsen lanserte i 1937 skrivebordslampen Luxo L-1 i 1937. Over 80 år senere er lampen fortsatt i produksjon og omtales som et designikon blant arkitekter og designere verden over. Hvilken bedrift i Kongsvingerregionen kan være solt av å ha industriproduktet i sin portefølje?

Glamox Luxo

Luke 14

I dag kan store og små barn møte selveste Sparebanknissen og hans medhjelpere i Kongsvinger. Hvor i Kongsvinger holder Sparebank1 Østlandet til?

Gågata

Luke 15

Salsus produserer høykvalitetsprodukter som både profesjonelle kokker og amatører over store deler av Europa har glede av. I utvalgte dagligvarekjeder selges det de produserer under merkenavnet «Jacobs Utvalgte». Hva produserer Salsus?

Saus og kraft

Luke 16

Hvilket norsk selskap har over lang tid holdt til i dette bygget?

Telenor

Luke 17

Pan tretopphytter åpnet dørene i 2018 og har siden da fått gode omtaler i en rekke internasjonale reise-, arkitektur- og motemagasiner. Hvor i regionen finner man hyttene?

Finnskogen

Luke 18

I over 70 år har bedriften bak dagens luke utviklet og levert hjulgående kvalitetskjetting til det norske markedet. Hvilken bedrift i Kongsvingerregionen skal vi frem til?

Lilleseth Kjetting

Luke 19

Luisa Arango etablerte det norskdesignede skomerket Tagyourshoes i 2013. Kjøper man et par sko oppfordres man til å utføre en god handling og spre glede til de man har rundt seg. Hvor i Kongsvingerregionen finner du skobutikken?

Flisa

Luke 20

Hvilken bedrift i Kongsvingerregionen er et kjent turistmål og holder 1.150 grader i ovnen?

Magnor Glassverk

Luke 21

Hvilken institusjon i vår region og er over gjennomsnittet opptatt av å både telle og fortelle?

Statistisk sentralbyrå

 

Luke 22

Denne utdanningsinstitusjonen er i ferd med å skape to unike nasjonale utdanningstilbud innen digitalisering og bærekraft. Hvilken institusjon i Kongsvingerregionen skal vi frem til?

Høgskolsenteret i Kongsvinger

 

Luke 23

Denne opplevelsesgården i Grue kommune drives på naturens premisser og tilbyr sine gjester ureiste matopplevelser til ulike anledninger. Hvilken gård i Kongsvingerregionen skal vi frem til?

Opaker Gård

Luke 24

Hva er slagordet til Kongsvinger IL Toppfotball?

HEL VED