Vi utfordret våre følgere på Facebook til å tagge noen de ønsker å ha med på Norges største reunion lørdag 1. februar og over 100 har engasjert seg i nyttårsonkurransen! Takk til alle dere som har engasjert seg.

Tre heldige deltakere premieres for sitt engasjement:

  • Heidi Iren Holtet Nybrenna er vinner av en middag for to personer ved Festningen Hotel & Resort til en verdi av 1190 kr.
  • Endre Pallesen er vinner av en overraskelsespakke verdi av 750 kr fra den koselige interiør- og klesbutikken Guri Malla AS på Kongsvinger.
  • Ann Evy Finnseter er vinner av 4 billetter til reunionfest i Kongsvingerhallen lørdag kveld 1. februar til en verdi av 1000 kr.

Vi gratulerer!

Følg gjerne Kongsvingerregionen i sosiale medier og bli med på Norges største reunion lørdag 1. februar. Den dagen kan du ta med deg familie eller venner og bli bedre kjent med alle tilbudene regionen har på by på. På dagtid vil næringslivet, kommunene, lag og foreninger fra hele Kongsvingerregionen stå på stand på Sentrum videregående skole i Kongsvinger. På kvelden arrangerer vi en skikkelig reunionsfest i Kongsvingerhallen. Les mer om opplegget her: https://kongsvingerregionen.no/norges-storste-reunion/. Søndag 2. februar arrangeres vinterfestivalen på Kongsvinger.