Om arbeidsgiveren

NNZ The packaging Network er en internasjonal bedrift som er spesialisert i alle former for forbruker- og transport emballasjer for kunder innenfor frisk frukt og grønt (PFG)-sektoren, samt emballasjer for ved-, fiske- og meieri-industrien.

Siden etableringen i 1922 har den Nederlandske familiebedriften utviklet seg til en organisasjon med omtrent 250 medarbeidere og et utbredt, verdensomspennende nettverk med egne avdelinger og partnere.

NNZ gruppens hovedkontor er lokalisert i Groningen, Nederland og består av 14 avdelinger; 11 avdelinger i Europa, 1 avdeling i Sør Afrika, Canada & USA, samt et servicekontor i Kina.
Gruppen er i front med utvikling av faktabaseret emballasjer for nedbringelse av matsvinn med fokus på sirkulær økonomi, kortreist råvare- forsyninger og optimal funksjonalitet i hele forsyningskjeden; fra produsent, pakkeri og til butikk.

Til alle emballasjer håndterer vi de høyeste normene når det gjelder bærekraftighet, effektivitet og matvaretrygghet. Kundene våre drar nytte av våre unike innkjøpsstruktur og høyverdige produkter.

NNZ Norway AS er et salgskontor underlagt det Skandinaviske hovedkontoret i Danmark.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=194094059