Nå ønsker vi oss en skikkelig hyggelig butikkmedarbeider i 100% vikariat på EXTRA SAND. Vi har mange faste kunder på EXTRA SAND og ønsker oss en ny medarbeider som er glad i å gi god kundservice og som trives med praktisk arbeid. Hos oss gjør de fleste det meste, det er en variert og aktiv arbeidsdag.

Stillingen er et vikariat på et år fra 01.09.24 – 01.09.25, men med mulighet for forlengelse. 

Høres dette ut som noe du har lyst til, håper vi du vil søke:-)

Søknadsfrist: 15.07.24

Først – Hva kan du få hos oss?
Du får en gjeng med engasjerte og skikkelig gode kollegaer. Extra Sand fikk en betydelig oppgradering Januar 2023, og butikken fremstår ny og fresh. Siden oppgraderingen har Extra Sand hatt en positiv økning i kundetilfredshet og vi ønsker å ha med oss en person som vil være med å bidra til å fortsette den gode trenden. Ønsker du å utvikle deg har vi mange utviklingsmuligheter Coop Øst er et Samvirkelag i vekst som fokuserer på de ansatte og hele tiden jobber med å skape en god kultur både innad i bedriften og utad. Ellers får du lønn etter avtale, forsikringsordninger og diverse ansattgoder tilbyr vi også. Vi tror det er bra å jobbe hos oss og vi vil ta godt vare på deg.

Hva skal du gjøre?
Du vil jo bistå alle våre kunder med det de trenger hjelp til, så salg, service og god veiledning kommer aller først. Dine arbeidsoppgaver vil også være post i butikk, kassearbeid, varemottak, varepåfylling, fremtrekk og annet forefallende arbeid i butikk. 

Hva ønsker vi av deg?

  • Vi ønsker at du er positiv og blid i møte med våre kunder.
  • Du er opptatt av å gi god service og setter alltid kunden først.
  • Som person er du ansvarsbevist og løsningsorientert.
  • Du trives med fysisk butikkarbeid, har fylt 18 år og du snakker godt norsk.
  • Du er effektiv og ikke redd for å ta i et tak og du takler flere oppgaver på en gang 
  • Erfaring fra butikk er positivt, men ikke et krav.
  • Du kan jobbe i hele butikkens åpningstid samt helger.

 Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen.

Høres dette ut som noe for deg så håper vi du søker!:-) 

Kundene våre gjenspeiler befolkingen og det vil vi at våre ansatte også skal gjøre. Vi er opptatt av mangfold og ønsker alle søkere velkommen, uansett bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, kjønn, legning eller religion. Coop Øst ønsker å være en arbeidsgiver for alle.