Vi søker  en driftig og erfaren person til å lede selskapets service- og ettermarkedsaktiviteter . Hovedoppgaven vil være å bidra til å profesjonalisere vårt service og ettermarkedsapparat. Du vil også ha et ansvar for å utvikle kultur og rutiner i egen avdeling samt samhandlingen med våre eksisterende og nye service partnere.

Du vil legge fundamentet for  å utvikle ettermarkedet gjennom egen lederstil og din evne til å se muligheter for best practice internt og mot samarbeidspartnere. Stillingen rapporterer til Daglig Leder Norge og sitter i dennes ledergruppe.

Den vi søker har solid teknisk bakgrunn og ledererfaring fra en større entreprenør, maskinimportør eller fra tilstøtende bransje. Erfaring med omstilling, kjedevirksomhet eller å representere en større internasjonal produsent/brand i det norske markedet er en fordel.

Du kommuniserer godt på alle nivåer, er transparent og teamorientert. Foruten en teknisk bakgrunn ser vi gjerne at  du har høyere utdannelse inne tekniske fag, økonomi og ledelse på bachelor eller master nivå.. Relevant erfaring kan kompensere for utdannelse.

Rett kandidat vil få et stort ansvar både kommersielt og organisatorisk i en solid virksomhet med store ressurser. Selskapet har en effektiv og transparent organisasjon som legger vel til rette for å lykkes, og det er gode karrieremuligheter i konsernet.

Mercuri Urval ser frem til henvendelser som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ole Simensen, telefon 97559087 eller Ane Storhaug Grøndahl, telefon 97559057

Vis din interesse for stillingen snarest og senest 2. juni 2024. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, også ovenfor vår oppdragsgiver inntil annet er avtalt.