Personlige assistenter søkes til gutt på 11 år. Fast og vikarer

Vi søker etter en personlig assistenter til en 11 år gammel gutt som bor sammen med sin bror og mor på Skotterud. Guttens mor vil fungere som din arbeidsleder, men Aberia er arbeidsgiver.

Guttens største interesser er play station, fotball, bmx sykkel, bygge hytte, fiske, bade, leke med venner – dette er stort sett dette han bruker fritiden sin på. Han er opptatt av å lære nye ting, og er en utforskende og nysgjerrig person. Han liker godt å gjøre ulike aktiviteter som gir ny kunnskap og fysisk aktivitet, for eksempel luftgevær, klatrevegg og liknende. Han er også glad i å tilbringe en del tid hjemme, både inne og ute.

 

Du må ha godt humør og være trygg på deg selv. Det er viktig at du bidrar til å gjøre hverdagen rolig, stabil og god. Gutten mestrer det meste selv, men trenger hjelp til å regulere seg i forhold til sin diagnose.

Vi ser etter en voksen person som har mye energi og som er initiativrik, impulsiv og har et åpent sinn. Vi ønsker fortrinnsvis personer over 30 år, og gjerne med erfaring med ADHD.

Det er helt nødvendig med førerkort klasse B. Søker må disponere egen bil, da familiens eiendom kan være vanskelig å ankomme til fots.

Vi er på utkikk etter en fast ansatt i ca. 50% stilling og vikarer.

Arbeidstiden er dag/kveld/helg etter fast turnus. Helgevaktene er langvakter. (Morgen til kveld)

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsene over og tenker at dette er jobben for deg, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen. Vi ønsker at du legger inn så mye informasjon som mulig, slik at vi får riktig inntrykk av deg som søker. Vi behandler søknader fortløpende og ønsker tiltredelse snarest mulig, så vi anbefaler å sende søknad allerede i dag.

Vi gjør oppmerksom på at det kreves oppdatert politiattest av de som tilsettes.