Som Station Manager i Hertz er du ansvarlig for den daglige operasjonelle drift av en utleiestasjon.  Du vil ha det overordnet ansvaret for å etterleve og sikre måloppnåelse for lokasjonen, herunder kvalitet, kundeservice, budsjetter, omsetning og personalansvar. Samtidig sikre at lokasjon etterlever det verdigrunnlag som vi ønsker å etterleve i Hertz.  Station Manager rapporterer til City Manager for regionen.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning, relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanning
  • Ledererfaring
  • God økonomisk forståelse og forretningsforståelse
  • Fordel med kjennskap til bransjen, men ingen krav
  • Arbeidskapasitet og samarbeidsvilje
  • Evne til å motivere
  • Løsningsorientert og selvstendig
  • Fleksibel
  • Du må ha gyldig førerkort

Du vil inngå i en kompetent ledergruppe med Station Managers i Oslo og omegn, og vi har stort fokus på læring og utvikling.

Som ansatt i Hertz vil du få mulighet til å være del av en engasjert gjeng som er opptatt av å levere kvalitet til kunden. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i en organisasjon som er opptatt av å være Drivende, har Respekt, liker Innovasjon og vil Vinne. Dette er våre verdier og vi liker å si D-R-I-V-E by Hertz.

Oppstart etter avtale. 

 

Alle søknader med CV skal registreres vårt rekrutteringssystem, følg link. Søknader som sendes direkte i mail vil bli slettet.

 

Hertz – et ledende bildelingsselskap. Hertz er representert mer enn 150 land på samtlige kontinenter med over 11 000 lokasjoner.

Hertz er Norges største bildelingsselskap og en betydelig aktør i den raskt voksende delingsøkonomien. De seneste ti årene har vi hatt en årlig vekst på ca. 20 prosent, og har nå over 500 utleiepunkter, inkludert samtlige flyplasser. Bilflåten i Norge består av flere enn 10 000 nye biler fra verdens ledende produsenter, som leies ut via et landsdekkende nettverk.

Hertz vil være førstevalget innen bilutleie og en markant aktør i den nye delingsøkonomien med heldigitale delings- og mobilitetsløsninger. Vi har store ambisjoner for fremtiden og ser et betydelig vekstpotensial i at stadig flere vil leie og dele biler fremfor å eie selv.

Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er miljø- og kvalitetssertifisert gjennom standardene ISO 14001, 9001 og 45001.