Er du serviceinnstilt og brenner for gode matopplevelser?

Vi ser etter deg som er kokk og som har en genuin interesse for matfaget, og som har lyst til å jobbe sammen med oss.

Ved Forsvarets veteransenter er vi opptatt av anerkjennelse og respekt for våre veteraner fra internasjonale operasjoner. Å servere sunn, smakfull og egenprodusert mat er en viktig del av anerkjennelsen. Vi er derfor på utkikk etter en selvstendig, faglig dyktig og serviceinnstilt kokk som brenner for gode matopplevelser.

Forsvarets veteransenter ligger ved det idylliske Bæreiavannet 6 km fra Kongsvinger sentrum, og er et rekreasjonssted for Forsvarets veteraner fra internasjonale operasjoner og deres familier. Senteret har mer enn 10 000 gjestedøgn i året og tilbyr en rekke forskjellige aktiviteter. Avdelingen har totalt 21 ansatte med både militær og sivil bakgrunn.

Les gjerne mer om Forsvarets oppfølging av veteraner på forsvaret.no/veteraner

Arbeidsoppgaver

  • Produsere og servere måltider i henhold til gjeldende lover, forskrifter og bestemmelser
  • Vaske opp og holde kjøkkenområdene rene i henhold til renholdsplan
  • Delta i, og planlegge meny og innkjøp
  • Veilede lærlinger frem til gjennomført fagprøve
  • Veilede vikarer

Stillingen inngår i turnus med arbeid hver 3. helg

Kvalifikasjoner

For  å være kvalifisert for denne stillingen må du ha:

  • Fagbrev innen institusjons- eller restaurantfag som kokk
  • Kunnskap om IK-mat og HACCP
  • Du må kunne norsk, både muntlig og skriftlig
  • Du må være forberedt på kunne fremlegge helseattest før tiltredelse
  • Den som ansettes må kunne autoriseres for Konfidensielt / NATO Confidential før tiltredelse

Det er også ønskelig at du har:

  • Erfaring innen egen produksjon av mat
  • Erfaring fra behandling av kjøtt (slakt)
  • Erfaring med baking
  • Kjennskap til Forsvaret

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden før den sendes inn.

Personlige egenskaper

Arbeidet ved veteransenteret krever at du er åpen og utadvendt, flink til å kommunisere og evner å bidra til helheten ved senteret. Du har videre stor interesse for kokkefaget og er i stand til å jobbe selvstendig og strukturert, samt jobbe i team.. Det ønskes også en fleksibel og serviceinnstilt medarbeider som i tillegg er positiv til å yte ekstra innsats i travle perioder.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr

  • En til tider hektisk arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og mange utfordringer
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Gode pensjons- og velferdsordninger, med blant annet mulighet for trening i arbeidstiden
  • Lønn etter statens lønnsregulativ som kokk med fagbrev, kode 1203, lønnstrinn 48-55, kr. 487.800-540.500 per år avhengig av kvalifikasjoner. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse. For nærmere opplysninger om stillingen, se kontaktinformasjon.

Du bør ha førerkort for å kunne komme til oss, ettersom det ikke går offentlig transport hit

Kontaktinformasjon

Hestnes, Arnstein, Oberstløytnant, ahestnes@mil.no

Arbeidssted

Bæreiavegen 588
2208 Kongsvinger

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Forsvaret

Referansenr.: 4833436210
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 31.07.2024