Hei, har du et par minutter?
Det er ikke bare teknologien som driver Telenor, men mest av alt menneskene bak. Folk som deg, som gir fagkunnskap og menneskelighet i hverdagen. Nå søker Telenor Kundeservice nye sommervikarer, og vi håper du vil lese videre.

Dette er ikke bare en jobb, du blir en del av et team som faktisk får ting til å skje for folk som deg og meg. Og nå trenger Telenor deg. Ja, du leste riktig. De søker nye talenter til sitt kundesenter for sommeren 2024, og det er her du kommer inn. Forestill deg et sted hvor du kan starte karrieren din med å gjøre en forskjell. Oppstart er foreløpig satt til 15. april og oppdraget varer i førsteomgang ut august 2024 eller fram til skolestart. Og hvem vet? Gjør du det bra, kan det hende du og Telenor blir en langvarig match.

Kundeservice og salg hos Telenor er mer enn det høres ut som. Det er samtaler med ekte mennesker, det er å løse problemer som en proff, og tro oss, det er skikkelig hyggelig å avslutte en samtale vel viten om at du har fikset dagen for noen.

Telenor har vært i gamet lenge nok til å vite at det ikke holder å bare holde tritt med tiden – de må alltid være ett steg foran. De forandrer og tilpasser seg, men målet er stødig som en gammel Nokia: å knytte deg sammen med det som betyr mest.

I Telenor får du konkurransedyktig timelønn med gode kvelds- og helgetillegg, samt en meget god bonusordning. Hos oss er det et energisk og inkluderende arbeidsmiljø med mulighet for personlig og faglig utvikling. Du får grundig opplæring og tett oppfølging av dyktige teamledere, og en verdifull arbeidserfaring i en av verdens største telekombedrifter. 

Denne avdelingen hjelper bedriftskunder med alle henvendelser i tilknytning sine abonnement og tjenester. Som kundeansvarlig vil dine arbeidsoppgaver bestå i å yte kundeservice og produktrådgivning/salg via telefon. For å lykkes i denne jobben må du være serviceminded og like å snakke med mennesker. Det er viktig at du er motivert og ønsker å lykkes, slik at du når dine mål. I tillegg er vi opptatt av god kommunikasjon, gode datakunnskaper og god arbeidsmoral. Du må samtykke til innhenting av Forsikringsbekreftelse, samt søk i konkursregisteret.
 
Så, hva sier du?
Er du klar for å bli den som folk ringer til, ikke for å klage, men for å få dagen sin oppgradert? Hvis svaret er ja, så er det bare å brette opp ermene, finne frem ditt vennligste Hei, du snakker med Telenor kundeservice, hvordan kan jeg hjelpe deg? og forberede deg på å bli en del av fremtidens kommunikasjon – én samtale om gangen.

Høres dette spennende ut?
For å bli vurdert må du registrere deg fullt ut på vår hjemmeside www.manpower.no via link i annonsen. Aktuelle søkere vil bli kontaktet og vi evaluerer kandidater fortløpende til stillingene.