I stillingen som laborant ved vårt laboratorium for kvalitetskontroll blir du en del av et team som bidrar til å sikre at våre produkter har den beskrevne kvaliteten før de sendes til kunden. Dette gjøres gjennom produkt- og råvarekontroll, internkontroll av måleutstyr og feilsøking.

Som resten av vår leveranselinje benytter dette laboratoriet LEAN Manufacturing som metodikk, i en hverdag preget av lagarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring.

 

Det er ønskelig at du har yrkesfaglig utdanning innen laboratoriefaget. Vi oppfordre også de som ønsker å ta en utdanning i kombinasjon med å jobbe i et laboratorium, til å søke.

 

Videre er vi opptatt av at du er nøyaktig og er opptatt av god orden. Du må være nysgjerrig og opptatt av å finne løsninger. Som person setter vi pris på at du har en positiv tilnærming, godt humør og en vilje til å gi det lille ekstra.

 

Mapei tilbyr en utfordrende arbeidshverdag med fokus på utvikling i et selskap med godt arbeidsmiljø. I tillegg vil det være mulighet for faglig utvikling gjennom Mapeiskolen.

Du må kunne jobbe selvstendig og i team i et teknisk ekspansivt og til tider hektisk miljø. Det kreves god skriftlig fremstillingsevne, og det er en fordel om du kan engelsk.

 

Stillingen inngår i 2-skiftsordning.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til HR-sjef, Frode Ek Skarnes, tlf 957 58 954.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og vi kontakter referanser kun etter nærmere avtale.

Søknadsfrist 31. mars 2023.

Søknad og CV merket “Søknad Laborant QC” sendes via annonsen på finn.no.